Antena Căutare

Show total! Romică Ţociu, gazdă pentru o zi la „Prietenii de la 11"! „La revedere, Ristei!” - VIDEO

Pentru că Florin Ristei se află încă în vacanţă, Romică Ţociu a fost gazdă pentru o zi, marți, la „Prietenii de la 11". Artistul a deschis ediția cu veselie, în pași de dans și cântând melodia „Boshret Kheir” a lui Hussain Al Jassmi.

Pentru că Florin Ristei se află încă în vacanţă, Romică Ţociu a fost gazdă pentru o zi, marți, la „Prietenii de la 11". Artistul a deschis ediția cu veselie, în pași de dans și cântând melodia „Boshret Kheir” a lui Hussain Al Jassmi.

„Dacă ne-a văzut, Ristei plânge acum. Am venit și cu voce… Deci, la revedere, Ristei, concertele tale vor fi la mine”, a spus Romică Țociu.

Romică Țociu a vorbit și despre prietenul său, Cornel Palade, precizând că împlinește 30 de ani de colaborare cu el. „Unii nu stau căsătoriți atât de mult timp”, a spus Țociu.

Artistul a vorbit și despre Mihai Trăistariu, spunând că acestuia i-a făcut foarte bine emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Țociu a spus, de altfel, și cum l-a transformat pe el emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Ingredientul secret ca să slăbeşti! Ce trebuie să faci ca să topeşti kilogramele simplu şi rapid... Romică Ţociu, mesaj emoţionant pentru mama lui, la „Prietenii de la 11”. „Mi-aș dori să te văd în fiecare zi” - VIDEO...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x