Antena Căutare

S-A AFLAT! Actorii din serialul „Fructul oprit” fac dezvăluirea momentului! Mihai Călin și Alinei Chivulescu: „Personajele noastre...”

Alina Chivulescu și Mihai Călin sunt colegi atât la teatru, cât și pe platoul de la "Fructul Oprit". Personajele lor sunt printre cele mai îndrăgite de fanii serialului.

Alina Chivulescu și Mihai Călin sunt colegi atât la teatru, cât și pe platoul de la "Fructul Oprit". Personajele lor sunt printre cele mai îndrăgite de fanii serialului.

Urmează un nou episod plin de surprize din sezonul 2 al super serialului „Fructul oprit”. Invitați la emisiunea „Prietenii de la 11”, actorii Alina Chivulescu și Mihai Călin, care dau viață personajelor Helene și Mircea Adam, medicul care a avut o relație cu Roxana Baicu-Popovici, fac dezvăluiri incredibile.

Cei doi au făcut dezvăluiri incredibile, pe care le poți urmări în clipurile video de mai sus!

Mai mult decât atât, dacă ești fan al serialului „Fructul oprit”, află ce se va întâmpla în ediția de diseară:

Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un episod care abundă în dezvăluiri importante, răsturnări de situație, însă nu vor lipsi nici momentele tensionate și focurile de armă. Secrete bine ascunse ajung la suprafață și vor schimba radical viața protagoniștilor serialului.

S-A AFLAT! Actorii din serialul „Fructul oprit” fac dezvăluirea momentului! Mihai Călin și Alinei Chivulescu: „Personajele noastre...”

Actorii din serialul „Fructul oprit” fac dezvăluirea momentului! Mihai Călin și Alinei Chivulescu: „Personajele noastre...”

Povestea de iubire dintre Sonia (interpretată de Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun) este din nou încercată, iar cei doi trec prin clipe grele. “Din cauza ta e acolo! Ți-am zis s-o lași în pace!”, îi reproșează Adrian (Bogdan Albulescu) lui Alex, după ce Sonia ajunge să fie internată în spital. „Să-i dai drumul!”, îl confruntă Alex, extrem de îngrijorat pentru starea de sănătate a femeii iubite.

Situația Soniei o alarmează și pe Roxana (Carmen Tănase): “E chinuită ca un animal! Dacă o țineți așa, chiar o să înnebunească!”. Prin ce momente dificile trece Sonia, dar și ce va decide ea în legătură cu cei doi bărbați din viața sa, telespectatorii pot afla urmărind un nou episod “Fructul oprit”, din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tot în această seară, Dan Lăzărescu (Doru Ana) este hotărât să-și ducă la bun sfârșit planul de răzbunare împotriva lui Cristescu (Bogdan Stanoevici). Înarmat, acesta pătrunde în locuința rivalului său. Câteva minute mai târziu, se aud focurile de armă… Ce se va întâmpla cu cei doi bărbați, dar și ce secrete importante vor ieși la suprafață, în această seară, de la ora 20.00, în episodul cu numărul 12.

Schimbarea momentului în showbiz! Cosmin Seleşi a plecat! Cine va prezenta emisiunea "Te cunosc de undeva"... Veste uriașă! Biletele pentru festivalul Untold 2019 s-au pus DEJA în vânzare! Cât costa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x