Antena Căutare

Sorin Brotnei, adevărul despre experiența de la ”Ultimul Trib”! A vorbit despre cel mai greu moment: ”Eram terminați când...”

Sorin Brotnei, fostul concurent de la ”Ultimul Trib”, a plecat în Madagascar atunci când soția lui era însărcinată, iar acum acesta este un tătic tare implicat. 

Sorin Brotnei, fostul concurent de la ”Ultimul Trib”, a plecat în Madagascar atunci când soția lui era însărcinată, iar acum acesta este un tătic tare implicat.

Invitat în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, Sorin Brotnei a vorbit despre experiența din Madagascar.

”Am venit de acolo cu foarte puțin chef de viață, pentru că am venit slăbit și nu mai avea forță. Am pierdut opt kilograme, dar și masă musculară. Nu, nu am avut accidentări, ci doar răni, răni care se infectau. Mi-a lipsit soția, mi-au lipsit îmbrățișările ei, confortul de acasă, mâncarea de acasă... Eram terminați atunci când începeam să vorbim despre preparatele de aici.”, a povestit el.

A lăsat în urmă experiența de la ”Ultimul Trib”, iar când s-a întors acasă a avut parte de o altă provocare, întrucât a fost nevoit să-și îngrijească copilul.

”Da, în primele trei săptămâni a fost foarte greu. A fost, pentru mine, Madagascar 2. Dormeam foarte puțin, dar ne-am acomodat acum”, a mai mărturisit el.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut fostul concurent, află în clipul de mai sus!

Cum au ajuns fetele de la Amadeus să fie aplaudate de liderul rus Vladimir Putin: "A fost o mare onoare pentru noi!... Anca Bucur, miss fitness, și-a revenit spectaculos după naștere: "Îmi doresc să câștig și anul acesta un premiu&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x