Antena Căutare

"Stil de Succes" by Ellida Toma. Designerul Andreea Mărcuță a adus în platou colecțiile M.Marquise, rochii elegante și rafinate, gata de purtat

Designerul Andreea Mărcuță a prezentat la "Prietenii de la 11" cea mai nouă colecţie de rochii de seară, . Modele au luat cu asalt platoul emisiunii, astfel că cele mai prețioase și elegante rochii au fost prezentate telespectatorilor. 

Designerul Andreea Mărcuță a prezentat la "Prietenii de la 11" cea mai nouă colecţie de rochii de seară. Modelele au luat cu asalt platoul emisiunii, astfel că cele mai prețioase și elegante rochii au fost prezentate telespectatorilor.

Doamnelor, dacă sunteți în cautarea ținutei perfecte pentru un eveniment, vă venim în ajutor cu idei care vă vor scoate, cu siguranță, din anonimat.

Alături de stilistul Ellida Toma a stat un alt designer român de mare succes, Andreea Mărcuță. Creațiile M.Marquise au reușit să pătrundă în mai multe magazine din Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa.

Specialiștii recomandă! Care trebuie să fie diferenţa de vârstă între fraţi? "Nu este o regulă, dar așa e ideal!&qu... În calendarul mayaș, există 13 ZODII: Ultima e CEA MAI NOROCOASĂ! Semnificațiile numărului 13: Uitați de GHINION!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x