Căutare Live

Vă amintiți? În urmă cu patru ani, Daniel Osmanovici stătea 37 de ore neîntrerupte, în direct, pentru Kassandra: ”A fost absolut minunat”

În urmă cu patru ani, pe când avea numai zece, Kassandra Rotariu urma să fie operată pentru a 37-a oară. Povestea fetiției torturată de bunica sa, care a primit un nou chip și o șansă la o copilărie și la o viață normală făcea înconjurul României în anul 2014.

În urmă cu patru ani, pe când avea numai zece, Kassandra Rotariu urma să fie operată pentru a 37-a oară. Povestea fetiției torturată de bunica sa, care a primit un nou chip și o șansă la o copilărie și la o viață normală făcea înconjurul României în anul 2014.

Tot atunci, Daniel Osmanovici și echipa de la Observator lansa campania "Maraton pentru Kassandra". Atunci, prezentatorul tv a stat 37 de ore în direct pentru a o ajuta pe micuță.

Daniel își amintește cu drag de această experiență pe care și acum o consideră a fi una unică și spune că se consideră norocos că face parte din povestea acestei familii.

Adriana Trandafir și Marian Râlea, despre ultimul episod din Fructul Oprit: "Se vor întâmpla lucruri la care nu vă ... Nicole Cherry, idolul adolescentelor din România: ”Doar așa am reușit să scap de celulită”...
Ultimele știri