Regulament Next Star Sezonul 10

Regulamentul emisiunii concurs

« Next Star – Sezonul 10»

                                                                                                      2020 - 2021

 

Actualizat la data de 12.03.2021 avand in vedere:

 • suspendarea filmarilor pentru programul „Next Star” sezonul 10, in perioada 14 martie 2020 - 14 martie 2021, conform notificarii Antena Tv Group nr 2850/18.03.2020, suspendare cauzata de pandemia de coronavirus si declararea Starii de urgenta in Romania din data de 16.03.2020, precum si de declararea. Prelungirea si mentinerea pana in prezent a Starii de alerta avand ca si consecinta numeroase restrictii impuse de autoritati
 • faptul ca la data impunerii restrictiilor erau deja filmate 5 editii de program, respectiv in datele de 28, 29 februarie 2020 si 1, 12, 13 martie 2020
 • decizia Producatorului (Antena Tv Group) de a relua filmarile in conditii legale si de securitate, restrangand numarul de editii de program de la 12 la 8 si programand filmarile pentru realizarea editiilor 6, 7, 8 de program, respectiv Finala Next Star pentru datele de 15, 17, 18 si 24 martie 2021 (4 zile de filmare)
 •  Oportunitatea realizarii si difuzarii Finalei de popularitate in functie de programarea perioadei de difuzare a intregului sezon 10 „Next Star”

 

Capitolul I. Desfasurarea emisiunii concurs:

 • Emisiunea concurs intitulata «Next Star» numita in continuare si emisiune sau emisiune-concurs ori program tv, este realizata de societatea « Antena TV Group S.A » numita in continuare  Producator si Beneficiar.
 • Emisiunea tv «Next Star» este un show de televiziune de divertisment, un show in care descoperim o noua generatie de talente printre copiii din România si din strainatate. Next Star aduce in fata telespectatorilor talente cu adevarat iesite din comun, pentru ca  in acest show vom cauta viitorul României. Noua generatie este cu totul si cu totul speciala, numita Generatia ALPHA, este vazuta ca generatia cea mai educată din istorie. Ei sunt cei care vor schimba într-adevăr lumea, pentru ei tehnologia nu este o unealtă, ci o parte integrantă a existenței lor. Ei sunt cei care vor schimba si entertainementul, iar cei mai speciali dintre ei pot fi vazuti la Next Star 2.0.2.0 – 2.0.2.1.
 • Au dreptul sa participe la show-ul “Next Star” toti copiii din România si strainatate cu varsta cuprinsa intre 2 (doi) si 14 (paisprezece) ani, impliniti pe tot parcursul anului, pana la data de 31 decembrie 2021 si care au un talent artistic – muzical, coregrafic, actoricesc, de magician, talent in arta culinara, inventator, robotica, stiinta etc. sau o performanta sportiva, acrobatica, indemanare de diverse tipuri etc. Singurele exceptii pentru depasirea varstei minorului/minorilor le constituie cazurile in care vorbim despre grupurile de copii in care copiii cu varsta peste 14 (paisprezece) ani sunt in minoritate, iar eliminarea acestora ar presupune afectarea actului artistic/de creatie.

Difuzarea emisiunii tv Next Star se va face prin intermediul postului de televiziune “ANTENA 1”, in prima difuzare.

 • Concursul  emisiunii tv Next Star se va desfasura in primavara anului 2020 si primvara anului 2021  -  SEZONUL 10.
 • Producatorul emisiunii tv Next Star este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului de concurs si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs.
 • Pentru a ajunge la auditii/calificari, la emisii, fiecare trebuie sa se prezinte la preselectii.
 • Pot participa la preselectii concurenti cu varsta cuprinsa intre 2 (doi)  ani si 14 (paisprezece) ani impliniti pana la data de 31 decembrie 2021. Concurentii trebuie sa se prezinte insotiti de catre parinti sau un tutore sau un adult (major) care face dovada unei imputerniciri in acest sens de la parinti sau tutorele legal si care declara pe proprie raspundere ca are acordul acestora.
 • Este necesar ca fiecare persoana care insoteste un minor ce se prezinta la preselectie (parintii/tutorii/persoanele majore care insotesc concurentii) sa aiba un document de identitate.
 • Preselectiile pentru emisiune vor avea loc in toata tara, conform unui calendar fixat si anuntat in prealabil de catre producator, pe oricare din statiile Antena Group, adica Antena 1, Antena Stars,  Happy Channel,  ZUTV,  si pe site-ul www.a1.ro
 • La preselectii pot participa concurentii, solisti sau grupuri, indiferent de numarul de membri, care vor putea sustine urmatoarele categorii de probe:

 

 1. Proba muzicala – interpretare si executarea unor hit-uri românesti si/sau internationale, interpretare la instrument muzical, etc.;
 2. Proba de dans – executarea unor dansuri individual/cuplu/grup, street dance, vals, zumba, samba, balet, dans sportiv dar nelimitat la acestea;
 3. Proba de actorie – executarea unui numar dintr-un musical/piesa de teatru/scena dintr-un film/poezie etc. ;
 4. Alt gen de prestatie artistica – numar de circ, mima, magie, acrobatie etc.
 5. Proba performanta sportiva 
 6. Gatit, arta culinara
 7. Inventica, robotica, stiinta
 8. Oricare alta proba care implica exprimarea unui talent/har

 

 • Organizatorii preselectiilor cauta copii cu abilitati deosebite, care sa fie in acelasi timp amuzanti, atractivi si carismatici, unici prin felul in care se prezinta. Orice element de originalitate si creativitate va fi foarte apreciat.
 • Cei care vor participa la preselectii este bine sa pregateasca cel putin doua numere diferite, care sa le scoata in evidenta calitatile.
 • Chiar daca vorbim despre preselectii, acestea vor avea multe momente filmate si parti din aceste filmari vor fi difuzate in cadrul show-ului. Din aceasta cauza este important ca fiecare copil participant la preselectii sa vina imbracat ca si cand ar fi vazut de catre juriu, dar si de catre public. Asadar, fiecare insotitor trebuie sa ia in calcul pentru copilul sau look-ul care il va pune in valoare si il va scoate in evidenta. Daca tinuta va include un machiaj deosebit sau accesorii iesite din comun cu atat mai bine. Este de preferat ca interpretarea momentelor artistice pregatite pentru preselectie sa nu depaseasca 2 minute. Daca depasesc aceata durata, este bine sa alegeti pentru copil partea cea mai interesanta.
 • Preselectiile se vor desfasura conform graficului stabilit de Producator. Daca nu sunteti din orasul in care se desfasoara aceste preselectii, trebuie sa luati in calcul un loc de cazare unde sa stati peste noapte. Daca nu aveti posibilitatea sa va asigurati acest loc de cazare, va rugam sa aduceti la cunostinta organizatorilor acest lucru pentru a incerca o rezolvare a problemei.

Pentru mai multe informatii referitoare la preselectii sau la show, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa:  [email protected].

 

Emisiunea tv Next Star se desfasoara in 4 ETAPE:

 

Etapa nr 1: Preselectiile

Etapa nr 2: Calificarile/Auditiile

Etapa nr.3: Finala de popularitate

Etapa nr 4: Marea Finala

 

 Etapa nr.1: Preselectiile

 

In faza de preselectie fiecare dintre concurentii inscrisi are/au sansa sa performeze in fata unui juriu alcatuit din producatori, specialisti cu expertiza in televiziune sau in domeniile mentionate ca fiind eligibile pentru manifetarea talentului fiecaruia, sau vedete ale postului Antena 1. Preselectiile se vor desfasura in Bucuresti si in mai multe orase din tara. Orasele si locatiile vor fi anunate pe site-ul www.a1.ro. In urma acestor preselectii juriul va selecta un numar aproximativ de concurenti (solo si grupuri), din care vor putea fi alesi pentru fazele urmatoare ale concursului un numar de aproximativ 64 concurenti[C1] . Decizia alegerii concurentilor ce vor putea participa in etapele urmatoare din cei selectati in urma preselectiilor va apartine in exclusivitate Producatorului si se va face in baza unor testari suplimentare la care vor fi supusi concurentii selectati. Producatorul, la libera sa apreciere, va alege concurentii ce vor participa in etapa urmatoare in functie de prestatiile concurentilor din testarile suplimentare. Selectarea si modalitatea de difuzare a imaginilor realizate pe durata preselectiilor va fi decisa de catre Producator, la libera sa alegere, in sensul construirii unui program de televiziune complex si atractiv, si care totodata sa sustina competitia, prin evidentierea si alegerea, in final, a celor mai buni dintre cei mai buni.

 

Etapa nr.2: Calificarile – 8 editii/sezon

 

In faza de calificari cu juriu vor participa cei care au trecut de faza preselectiilor. Calificarile vor fi structurate in 8 serii. Filmarile pentru cele 8 serii de calificari se vor desfasura in Bucuresti, Blvd. Marasti nr. 65-67, Centrul Expozitional Romexpo, Pavilion 19 , in studioul destinat programului Next Star dar si in alte locatii, astfel cum aceste locatii vor fi selectate de catre Producator (in functie de specificul probei). In cazul momentelor/prestatiilor muzicale/artistice/sportive sau din oricare domeniu al competitiei, filmate in exteriorul platoului, Juratii pot urmari pe ledul din platou, imaginile deja montate, dar pot merge sa le vada si la locul desfasurarii. Concurentul care a sustinut proba respectiva va veni, insa, si in platou, pentru prezentari, jurizare, testimoniale etc.

Fiecare concurent va fi insotit in backstage de parinti si de alti sustinatori, intr-un spatiu special amenajat. Numarul de sustinatori si componenta vor fi agreate de catre Producator. Acolo vor urmari prestatia si vor avea reactii libere, vor discuta cu prezentatorul/prezentatorii dupa prestatia concurentului/concurentilor etc. In anumite cazuri, sustinatorii pot fi invitati pe scena, sau vor intra din sala intr-un dialog cu prezentatorul si cu membrii juriului. Parintii, sustinatorii, copiii, dar si juratii vor fi solicitati sa isi spuna pareri inainte si dupa prestatie in cadrul testimonialelor care vor fi sustinute pentru fiecare prestatie, prestatii care vor fi filmate, montate si difuzate la libera alegere a Producatorului. Desfasurarea emisiunii concurs este specifica unui talent show, cu filmari atat pe scena cat si in culise, cabine. De asemenea va fi vorba despre interactiune si mobilitate, despre empatie si umanitate membrii juriului se vor conecta la povestile copiilor in mod real, vor fi protagonisti in povestile acestora, vor merge acasa sau in locuri familiar pentru a da vestea celor care intra in marea finala etc. Copiii si parintii au obligatia sa participle la filmari la platou, in zilele de repetitie, cat si in zilele filmarii, inainte si dupa prestatii. Orice modificare in programul de filmare va fi facuta de catre Producator cu informarea concurentilor.

 

Filmarile fiecarei editii din cele 8 se vor desfasura astfel: o zi repetitie + o zi filmare, in functie de programul comunicat de Producator.

Juriul va fi alcatuit dintr-un numar de  maxim 3 (trei) persoane (denumite in cele ce urmeaza “Jurati”) si va fi stabilit in mod unilateral de catre Producatorul emisiunii.

 

Mecanismul de concurs:

 

Juriul comenteaza fiecare act artistic/moment/executie/exprimare a unui talent/har si va decide VOTAND doar la finalul prestatiei concurentului/grupului, prin DA sau NU. Votul va fi deschis, nu va exista vot secret.

Cei care obtin maxim trei de DA , dar si cei care obtin minim doi de DA, in fiecare editie de calificare, in urma exprimarii voturilor juriului au posibilitatea de a se califica in Marea Finala, in urma VOTULUI DECISIV al juriului, acordat in editia respectiva, DUPA evolutia tuturor concurentilor.  Dupa votul initial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei editii de calificare toti cei care au obtinut maxim 3 si respectiv minim 2 voturi de DA vor fi invitati pe scena pentru a fi anuntat castigatorul care merge in Marea Finala. Discutiile de deliberare si votul decisiv al juriului vor fi filmate si difuzate, astfel incat sa fie asigurata transparenta si asumarea privind decizia juriului. In urma deliberarilor si votului decisiv al juriului exista si posibilitatea ca unii dintre concurenti, chiar daca au obtinut 3 voturi de DA la votul initial, in urma votului decisiv sa nu mearga mai departe in Marea Finala. Concurentii ramasi in competitie, care au obtinut minimum 2 voturi de DA si maxim 3 voturi de DA din partea juriului si care nu au fost declarati castigatori ai editiei de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru sansa de a concura in Finala de Popularitate.

Producatorul va decide durata prestatiilor din emisiunea concurs, atat inainte de stabilirea lor, dar si dupa prestatia de pe scena, adica in etapa de post – productie. Astfel, pot aparea situatii in care unii concurenti vor fi difuzati integral, iar altii vor fi difuzati partial, criteriile fiind exclusiv de ordin artistic, sau tinand de structura mecanica si respectarea duratei emisiunii concurs. Doar in conditiile mentionate si tinand seama de criteriile specificate si formatul emisiunii concurs, producatorul are libertatea de a-si asuma inclusiv decizia eliminarii complete a unei prestatii daca acest lucru se impune.

Producatorul va asigura consultanta si pregatire pentru copiii concurenti pentru diversele lor talente (cantece, dansuri, productie muzicala, scenografie, costume), intre etapa de calificari/ auditii si Marea Finala, astfel incat fiecare moment/numar prezent in Marea Finala, sa fie demn de orice scena mondiala si de orice spectacol de gen. Aceasta decizie va fi comunicata concurentilor, care la randul lor vor colabora cu Producatorul si vor respecta programul si criteriul obligativitatii participarii la repetitii.

 

Nu toti concurentii vor avea filme de prezentare/carti de vizita filmate, ci doar cei ale caror fise personale/povesti sunt ofertante pentru o poveste filmata. Cei selectati in acest sens vor participa la filmari la ei acasa (fie ca sunt din provincie sau din Bucuresti). Povestile trebuie sa acopere o gama cat mai mare de emotii si de stari cu care telespectatorul sa empatizeze cu usurinta si in care copilul sa joace rolul central (copii geniali, copii cu probleme pe care le-au deposit, copii care provin dintr-o poveste de dragoste incredibila, oameni care si-au invins un handicap sau care au trecut prin situatii limita pe care le-au depasit spectaculos si au reusit sa aiba copii minunati, povesti amuzante, povesti triste, totul prezentat in lumina pozitiva si cu speranta.

 

Pe langa Jurati, emisiunea concurs va avea un prezentator, in persoana domnului Dan Negru si un coprezentator, in persoana domnului Serban Copot,rolul acestora fiind de a interactiona cu copiii concurenti, parintii, antrenorii, profesorii, sustinatorii nu doar pe scena si in backstage, dar si in alte locuri in care se filmeaza momentele/prestatiile/ povestile concurentilor, realizand toata lumea impreuna diverse momente integrate in emisiunea concurs.

 

Etapa nr.3: Editia Finala de popularitate

 

Editia Finala de Popularitate reprezinta o etapa distincta, a treia in cadrul competitiei/emisiunii concurs, in plus fata de cele 8 (opt) editii de calificari/auditii.

In editia Finala de popularitate a emisiunii Next Star vor ajunge acei concurenti care in etapa 2 – Calificarile/Auditiile  – au avut o prestatie exceptionala, au creat impresie artistica deosebita in randul juratilor si care, in urma votului Decisiv al juriului, nu s-au calificat in Marea Finala. Calificarea concurentilor in Finala de Popularitate va fi decisa prin aplicatia Antena1 https://aplicatie.a1.ro/, aplicatie care se va baza pe VOTUL PUBLICULUI si care va permite un singur vot pentru un singur concurent/grup. Cei care in urma fiecarei editii de calificari nu s-au calificat prin votul decisiv al juriului in Marea Finala si care au avut maxim 3 si minim 2 voturi de DA, vor putea fi votati de catre public prin aplicatie imediat dupa difuzarea respectivei editii de calificari pana a doua zi la ora 16.00, “castigatorul”publicului din respectiva editei de calificari, care merge in Finala de Popularitate, fiind anuntat in cadrul programului de stiri Observator de a doua zi, dupa ce s-a anuntat stop vot.

 

In Finala de Popularitate concurentii calificati in urma votului publicului vor sustine o noua proba din cele mentionate la Capitolul I de mai sus urmand ca, in functie de prestatia concurentilor din cadrul acestei editii, juriul sa voteze din nou deschis cu DA sau NU, si doar cei care obtin 3 voturi de DA din partea juriului sa mearga la votul publicului prin SMS, publicul desemnand concurentul favorit, castigator al Finalei de Popularitate, care va primi Premiul de Popularitate. Premiul de popularitate va fi acordat pe baza votului publicului.

Publicul telespectator va putea vota concurentii favoriti care au obtinut din partea juriului 3 voturi de DA, in cadrul Editiei de Popularitate, din momentul anuntarii, de catre prezentator, a startului votului si pana in momentul in care prezentatorul emisiunii va anunta sfaristul perioadei de votare. In functie de clasamentul voturilor publicului, clasament ce va fi realizat in mod automat de catre un soft detinut de Producator, concurentul cu numarul cel mai mare de voturi va fi declarat castigator al Premiului de Popularitate.

 

 • Premiul de Popularitate este in valoare totala de 5000 (cincimii) euro, premiul va fi acordat in lei la cursul de schimb valutar comunicat de BNR din ziua acordarii premiului. Premiul poate fi acordat de catre Antena TV Group S.A. sau de catre un sponsor, sau partial de Antena TV Group si partial de catre un sponsor, dupa cum va decide Antena TV Group S.A. Premiile obtinute de castigator vor fi acordate in bani si/sau produse, valoarea totala cumulata a acestora fiind cea mentionata mai sus, proportia dintre premiile acordate in bani si/sau produse urmand a fi stabilita in mod unilateral si discretionar de Producator. Premiile obtinute de concurentul castigator in cadrul emisiunii Next Star, vor fi inmanate de catre Antena TV Group [sau in cazul in care exista un sponsor desemnat de Producator care va acorda premiile, acestea vor fi inmanate de Antena TV Group impreuna cu sponsorul respectiv] in termen de maxim 60 (saizeci) zile de la data difuzarii ultimei editii (marea finala) a emisiunii-concurs. 
 • Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel  impozitul pentru premii, atat in bani cat si in produse, va fi retinut de catre « Societatea Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului  castigator.
 • Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a Concurentului.

 

 

 

Etapa nr.4: MAREA FINALA

 

Astfel, in editia finala a emisiunii Next Star vor ajunge minimum 8 (opt) concurenti, dintre care unul singur (grup sau in mod individual) va deveni singurul castigator al emisiunii Next Star si va primi marele premiu. In cadrul Marii Finale concurentii vor sustine o noua proba din cele mentionate la Capitolul I de mai sus urmand ca, in functie de prestatia concurentilor din cadrul acestei editii, juriul sa voteze din nou deschis cu DA sau NU, si doar cei care obtin 3 voturi de DA din partea juriului sa mearga la votul publicului prin SMS, publicul desemnand concurentul favorit, marele castigator al emisiunii concurs Next Star.

 

Premiul Castigatorului Marii Finale este in valoare totala de 20.000 (douazecimii) euro, premiul va fi acordat in lei la cursul de schimb valutar comunicat de BNR din ziua acordarii premiului. Premiile pot fi acordate de catre  Antena Tv Group S.A.  sau de catre un sponsor, sau partial de Antena Tv Group si partial de catre un sponsor, dupa cum va decide Antena Tv Group S.A.. Premiile obtinute de castigator vor fi acordate in bani si/sau produse, valoarea totala cumulata a acestora fiind cea mentionata mai sus, proportia dintre premiile acordate in bani si/sau produse urmand a fi stabilita in mod unilateral si discretionar de Producator. Premiile obtinute de concurentul castigator in cadrul emisiunii Next Star, vor fi inmanate de catre Antena Tv Group [sau in cazul in care exista un sponsor desemnat de Producator care va acorda premiile, acestea vor fi inmanate de Antena TV Group impreuna cu sponsorul respectiv in termen de maxim 60 (saizeci) zile de la data difuzarii ultimei editii (marea finala) a emisiunii-concurs in care concurentul a participat si castigat. 

 • Producatorul va putea acorda si alte premii sau cadouri pentru concurenti, de la caz la caz, in functie de scenariul emisiunii si de deciziile juriului.
 • Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel  impozitul pentru premii, atat in bani cat si in produse, va fi retinut de catre « Societatea Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului  castigator.
 • Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a Concurentului.

 

Capitolul II. Participarea la emisiunea concurs:

 

 1. Prin inscrierea concurentului minor la emisiunea-concurs, reprezentantii legali ai acestuia (in continuare “Ocrotitorii legali ai minorului”) garanteaza ca se afla in deplina stare de sanatate, din toate punctele de vedere, si nu sufera de nici o boala sau deficienta care sa poata ingreuna derularea emisiunii-concurs.
 2. Prin inscrierea concurentului minor la emisiunea-concurs, Ocrotitorii legali ai acestuia garanteaza ca nu exista vreo incapacitate legala sau contractuala care ar putea sa anuleze sau sa impiedice indeplinirea obligatiilor asumate de Concurent.
 3. Prin inscrierea concurentului minor la emisiunea-concurs, Ocrotitorii legali ai acestuia garanteaza ca, dupa realizarea filmarilor la care vor participa, nu se va mai putea interzice Producatorului difuzarea/exploatarea emisiunii-concurs, a imaginii, a vocii si/sau numelui acestuia, fara ca aceasta limitare sa aiba un caracter limitativ ci doar unul exemplificativ.
 4. Prin inscrierea concurentului minor la emisiunea-concurs, Ocrotitorii legali ai acestuia confirma ca a fost atentionat si informat cu privire la conceptul si structura emisiunii-concurs.
 5. Prin inscrierea concurentului minor la emisiunea-concurs, Ocrotitorii legali ai acestuia confirma ca este responsabilitatea lor sa minimizeze riscul de vatamare care ar putea sa apara pe parcursul realizarii emisiunii-concurs. Aceste riscuri includ, dar nu sunt limitate in nici un fel la: vatamare corporala, handicap permanent sau chiar deces, suferinte emotionale, invadarea vietii private, insulta sau calomnie ori pagube materiale.
 6. Prin inscrierea concurentului minor la emisiunea-concurs, Ocrotitorii legali ai acestuia confirma ca inteleg si accepta faptul ca orice aparitie in cadrul emisiunii-concurs (inclusiv in timpul preselectiilor, auditiilor, repetitiilor, pregatirilor etc, imaginile putand fi filmate inclusiv cu camera ascunsa) este destinata exploatarii emisiunii-concurs, promovarii acesteia sau a oricarui alt gen de program, produs sau serviciu, nelimitat in timp, spatiu ori ca numar ori modalitati de promovare si prin orice mijloc. Ocrotitorii legali ai concurentului inteleg si accepta ca orice incalcare a prevederilor acestui articol ar cauza pagube si prejudicii ireparabile care nu ar putea fi compensate rezonabil si adecvat prin daune interese platite ca urmare a unei actiuni in justitie si de aceea, Ocrotitorii legali ai concurentul accepta in mod expres faptul ca Producatorul sau un tert imputernicit de acesta vor fi indreptatiti sa ia orice masuri legale si sa aplice orice sanctiuni echitabile pentru a preveni si/sau a repara orice incalcare sau amenintare de incalcare a prevederilor acestui articol.
 7. Prin inscrierea la emisiunea-concurs, Ocrotitorii legali ai concurentului confirma ca se obliga sa respecte intocmai programul si normele de conduita stabilite de catre Producator, in caz contrar, Producatorul isi rezerva dreptul de a elimina toti concurentii care prin comportament sau nerespectarea normelor impuse, aduc prejudicii emisiunii-concurs.
 8. Producatorul va asigura toate conditiile tehnice necesare realizarii, producerii, inregistrarii si difuzarii in cadrul programelor statiei TV “ANTENA 1” a emisiunii-concurs.
 9. Concurentul, impreuna cu Ocrotitorii legali ai sai,  se obliga sa participe la emisiunea-concurs pregatita de Producator, in locatia si la data stabilite de acesta, precum si in conditiile stabilite de Producator si se obliga sa se supuna la timp si neconditionat tuturor hotararilor reprezentantilor Producatorului, hotarari referitoare la emisiunea-concurs.
 10. Producatorul nu accepta ca multumire din partea concurentilor sau insotitorilor ori Ocrotitorilor legali ai acestora nici un fel de compensatie in bani sau obiecte. Orice astfel de incercare va fi penalizata in detrimentul concurentului respectiv.
 11. Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a acestei emisiuni-concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent si/sau Ocrotitorii legali ai acestuia.
 12. Producatorul poate face o norma corespunzatoare, in orice moment al concursului, pentru orice nu este prevazut in acest regulament si decizia trebuie sa fie acceptata de concurenti si/sau Ocrotitorii legali ai acestora.
 13. Daca la inregistrarea emisiunii-concurs, din diferite motive o proba nu este satisfacatoare pentru Producator, acesta poate cere concurentilor repetarea momentului sau poate cere concurentului si sa-l ajute in pregatirea si realizarea altei probe.
 14. Ocrotitorii legali ai concurentului confirma ca au luat cunostinta de prevederile regulamentului emisiunii-concurs, precum si ca se obliga sa respecte intocmai acest regulament.
 15. Concurentii eliminati la oricare dintre editiile emisiunii-concurs se supun pana la sfarsitul contractului semnat regulilor concursului, neavand nicio pretentie (de natura financiara sau de alta natura) de la Producator.
 16. Concurentii care participa la emisiunea-concurs, se obliga in mod expres sa raspunda solicitarilor Producatorilor, sa participe la repetitii, sa ramana in studiourile de inregistrare tot timpul necesar pentru repetitia si inregistrarea emisiunii concurs. Considerand ca participarea la  emisiunea-concurs este voluntara si costurile care implica producerea emisiunii, Producatorul poate cere despagubiri corespunzator acestor costuri, daune si prejudicii participantilor care fara o cauza justificata (evenimente familiale care determina absenta  - deces in familie, imbolnavire grava cu necesitate spitalizare si altele...) decid sa abandoneze inregistrarea inainte ca aceasta sa fie incheiata.
 17. Producatorul isi rezerva dreptul de a elimina orice concurent care nu respecta prevederile prezentul regulament, care are o atitudine necorespunzatoare, care creeaza probleme atat inainte, cat si in timpul derularii filmarilor.
 18. Producatorul poate solicita incheierea de catre Ocrotitorii legali ai fiecarui concurent finalist, ca o conditie pentru participarea la editia finala a emisiunii-concurs, a unor contracte de prestatii artistice cu Producatorul , in termenii si conditiile stabiliti de Producator, iar concurentii finalisti, prin Ocrotitorii legali ai lor, se obliga sa incheie aceste contracte.
 19. Fiecare concurent si Ocrotitorii legali ai sai inteleg ca exista posibilitatea, in functie de deciziile Producatorului, sa participe ca invitati speciali si in alte editii ale emisiunii-concurs, ulterioare celei in care au fost eliminati/votati, dar si in alte emisiuni sau evenimente ale trustului Intact; in acest sens Ocrotitorii legali se obliga sa asigure prezenta minorilor in calitate de invitati speciali  - in numere individuale sau de grup - ori de cate ori sunt solicitati de catre Producator pe toata durata emisiunii-concurs.
 20. Fiecare concurent si Ocrotitorii legali ai sai au obligatia sa nu discrediteze, sa nu aduca jigniri, sa nu acuze programul tv/competitia la care participa, pe ceilalti concurenti, familia, profesorii, antrenorii si/sau pe sustinatorii acestora, echipa de productie, juriul si oricare dintre membrii sai, prezentatorul/prezentatorii, prin niciun fel de atitudine, la momentul si in locatia/locatiile de filmare, prin nicio declaratie publica de presa sau tv, or prin intermediul retelelor de socializare si al oricaror medii de difuzare; in caz contrar acestia vor fi eliminati din concurs si vor fi obligati la plata de despagubiri, conform conditiilor contractuale

 

Capitolul III. Aspecte generale:

 

 1. Prezentul regulament se refera la participarea concurentilor la emisiunea concurs, ce va fi difuzata de postul de televiziune Antena 1.
 2. Producatorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin si poate ceda oricare dintre obligatiile sale legate de participarea concurentilor la emisiunea concurs si orice cesionar poate ceda mai departe. Nici o renuntare de a exercita un drept, survenita dupa incalcarea unei clauze contractuale nu va fi considerata o renuntare definitiva ori pentru viitor la aceasta clauza sau o posibilitate de incalcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renuntare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerata valida decât daca va fi facuta in scris si semnata de Producator.
 3. Regulile din prezenta conventie vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs.
 4. Prezenta si participarea la emisiunea concurs a CONCURENTULUI selectionat de catre Producator, este obligatorie.
 5. CONCURENTUL castigator trebuie sa accepte toate premiile oferite (premii in bani si/sau produse si premiul suplimentar daca va fi cazul), neputand alege sa accepte partial premiul. Daca printr-o oarecare circumstanta, CONCURENTUL prin insotitorul sau decide sa nu accepte vreun premiu, CONCURENTUL va pierde toate drepturile referitoare la premiul in cauza, in integralitatea sa. Renuntarea Concurentului castigator (prin insotitorul sau) la premiu se va face in scris sau prin alte acte/fapte din care sa rezulte in mod neechivoc, conform aprecierii Producatorului, intentia de a nu accepta integral premiul. In nici un caz PRODUCATORUL NU va putea inlocui premiul. In acest caz PRODUCATORUL va atribui premiul respectiv, in integralitatea sa, urmatorului concurent clasat ca si punctaj in urma votului juriului sau votului publicului, dupa cum e cazul in fiecare etapa a competitiei.
 6. Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs.
 7. Producatorul va asigura transportul concurentilor, insa nu are obligatia de a asigura cazarea concurentilor si parintilor/sustinatorilor, insa isi ofera disponibilitatea in acest sens, oferind cazare in anumite conditii(intr-un numar limita care va fi comunicat de catre reprezentantii producatorului),. In situatiile in care aceste conditii nu corespund necesitatilor concurentilor/parintilor/sustinatorilor, acestia isi vor asigura conditiile de cazare pe cheltuiala proprie, fara nicio pretentie fata de Producator.
 8. Producatorul are decizia privind vestimentatia concurentilor pentru emisiunea concurs. Totusi exista flexibilitate in alegerea vestimentatiei din mai multe variante puse la dispozitie de Producator, precum si posibilitatea ca si concurentul sa vina cu propuneri/variante de vestimentatie din care se va decide.
 9. Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului si oricaror altor elemente ale emsiunii-concurs  sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat dupa luarea deciziei respective de catre Producator, asttfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.
 10.   Concurentul, prin Ocrotitorii legali ai sai, confirma ca inainte de inscrierea la emisiunea-concurs, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza sa le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera si a urma toate indicatiile Producatorului. Producatorul va lua hotarârea finala in toate privintele (inclusiv cele privind alegerea participantilor si deciziile legate de emisiunea-concurs), in acest sens producatorul rezervandu-si dreptul de a schimba, adauga, inlatura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotarâta numai de catre Producator.

 

Capitolul IV. GARANTII SI ANGAJAMENTE

In calitate de reprezentant legal al minorului concurent la emisiunea-concurs NEXT STAR, garantez Producatorului si ma angajez fata de aceasta ca: 

 • Minorul este apt atat din punct de vedere psihic cat si fizic pentru a participa la concurs;
 • Am citit si am inteles toti termenii stabiliti in acest Regulament si regulile/prezentarea Competitiei care este prezentata in Regulament, la care consimt sa ader;
 • Sunt de acord cu faptul ca Producatorul poate schimba, modifica, transforma sau suplimenta acest Regulament si/sau regulile Competitiei, in oricare moment (care poate fi inainte de Competitie sau in timpul acesteia) si sunt de acord sa ma supun termenilor acestui Regulament si/sau regulilor Competitiei care sunt in vigoare in oricare moment;
 • In cazul in care concurentul minor pe care il reprezint va fi invitat sa participe, acesta va participa pe deplin la fiecare din etapele Competitiei pâna când va fi eliminat din Competitie;
 • Ma angajez ca, din cunostintele mele, nimic din Contributia minorului pe care il reprezint (indiferent daca este explicit sau prin implicare, prin intermediul modulatiei vocii sau prin gest si in oricare alt mod) nu va incalca dreptul de autor (sau oricare alt drept) al nici unei persoane, nu va incalca nici un contract sau obligatie, nu va calomnia, nu va fi blasfemiator sau obscen, si nu va fi in nici un mod care ar putea aduce proasta reputatie a Producatorului (sau a postului tv de emisie);
 • Nu am condamnari penale;
 • Minorul pe care il reprezint nu va lua sau distribui medicamente interzise sau medicamente pentru sporirea performantei sau suplimente sau orice alte substante, pe parcursul participarii la Competitie sau la filmarile Contributiei acestuia, si nici nu va incuraja pe altii sa faca acest lucru, si sunt de acord sa supun minorul pe care il reprezint unui examen medical in orice moment solicitat de Producator in acest sens, iar in cazul in care am cunostinta de vreun alt participant care face acest lucru, voi informa imediat Producatorul cu privire la aceasta;
 • Voi informa Producatorul cu privire la orice informatii, fapte sau demersuri in legatura cu Contributia minorului care ar putea pune sub semnul intrebarii integritatea Contributiei minorului sau ar putea aduce proasta reputatie si/sau ar putea afecta interesele de business ale Producatorului si/sau a postului tv de emisie (inclusiv, pentru evitarea oricaror indoieli, detalii ale oricaror proceduri civile sau penale curente sau acuzatii care se pot aduce de la data prezentului pâna la si inclusiv data transmiterii ultimei editii a emisiunii concurs pe postul de televiziune Antena 1);
 • Nu insel Producatorul (sau postul de televiziune Antena 1) cu privire la identitatea mea sau a minorului, si in nici un alt mod si confirm faptul ca am fost cinstit, deschis si onest pe parcursul tuturor discutiilor pe care le-am avut, in documentele/chestionarele pe care le-am completat/furnizat si dat Producatorului si/sau postului tv de emisie;
 • In cazul in care Producatorul imi va cere acest lucru, voi furniza sub semnatura o chitanta emisa de un serviciu public (dar nu de telefonie mobila) in care se mentioneaza adresa mea curenta, o copie a pasaportului meu si/sau o dovada a locului de munca;
 • Nu sunt jurnalist sau reporter in cautarea unui subiect pentru publicare;
 • Nu voi promova nici un fel de produse, servicii sau afaceri pe parcursul participarii minorului la emisiunea concurs;
 • Nu voi ridica nici un fel de pretentii impotriva Producatorului sau a succesorilor acestuia, impotriva concesionarilor si a cesionarilor ei, pentru nici un fel de remuneratie in legatura cu exploatarea drepturilor din cadrul programului tv;
 • Nu voi solicita si nu voi accepta ca minorul pe care il reprezint sa fie concurent sau participant la nicio alta emisiune, la niciun alt concurs, joc sau talent show (organizat pe teritoriul Romaniei sau la nivel international) pe perioada in care acesta va fi analizat pentru participarea la programul tv, sau dupa selectionarea sa drept concurent sau concurent de rezerva in cadrul programului tv; orice astfel de participare se va face numai cu acordul Producatorului.
 • Voi garanta Producatorul impotriva tuturor si a oricaror costuri, daune, cheltuieli si raspunderi (inclusiv a taxelor legale, dar fara a se limita la acestea) care rezulta din oricare incalcare a contractelor, a garantiilor si/sau a angajamentelor continute in acesti Termeni si Conditii si/sau in Declaratia de Sanatate.

 

IMPORTANT

Din momentul in care incepem filmarile, pana in ziua ultimei transmisiuni va aflati sub contractul semnat. Clauzele de confidentialitate va interzic acordarea vreunui interviu catre presa sau tv in care sa povestiti experientele din emisiune, cu exceptia interviurilor coordonate de departamentul de PR al Antenei 1.  De asemenea, este interzisa transmiterea, pe orice cale (inclusiv retele de socializare), de informatii legate de rezultatele fiecarei etape de calificari si de castigatorul vreunei editii nedifuzate inca. Orice incalcare a contractului va obliga producatorii sa puna in aplicare clauzele contractului si sa ia masuri legale ce se impun. 

 

Pe toata durata participarii la emisiune sunteti obligati sa respectati prezentul regulament.

 

Cu toate acestea, daca unul dintre concureti savarseste acte de vandalism asupra locatiei in care este cazat sau in care se desfasoara filmarile, sau acte de agresiune fizica si/sau verbala asupra altui concurent sau asupra oricarui membru al echipei, acesta este pe loc descalificat si exclus din concurs si filmari, urmand a suporta consecintele juridice ale actelor sale!

 

REGULI DIVERSE

 

Toate deciziile legate de programul tv, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, cele legate de regulament, eligibilitate, alegerea Concurentilor, productia programului tv, desfasurarea Concursului si hotarârea descalificarilor si a acordarii Premiilor, sunt la discretia exclusiva a Producatorului, sunt definitive si nu pot face obiectul contestatiilor.

 

Insotitorii concurentilor trebuie sa informeze imediat Producatorul in cazul in care cunosc prezentatorul, Co-prezentatorul, orice persoana din cadrul personalului de productie sau angajatii Producatorului, sau orice alta persoana care lucreaza la emisiune.

 

Pentru a putea primi oricare dintre premiile anuntate, Concurentii si/sau insotitorii sai trebuie sa indeplineasca toate cerintele legate de eligibilitate.

 

Prezentul regulament va fi interpretat si aplicat in conformitate cu prevederile legilor in vigoare in Romania la data desfasurarii emisiunii-concurs. Litigiile de orice natura decurgand din derularea emisiunii-concurs vor fi solutionate pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la o solutie agreata de Parti, litigiul va fi supus instantei judecatoresti romane competente de la sediul Producatorului.

 

 

 

APLICAREA REGULAMENTULUI

 

Regulamentul va fi aplicat la discretia exclusiva si absoluta a Producatorului. 

 

Incalcarea oricareia dintre Reguli sau incalcarea oricarui acord sau a oricarei declaratii de catre un Concurent/ Ocrotitorii legali ai Concurentului va duce, la discretia exclusiva si absoluta a Producatorului, la scoaterea Concurentului din competitie si la pierderea oricaror Premii, a oricaror sume de bani câstigate de catre Concurent, chiar daca acestea i-au fost deja acordate.

 

DESCALIFICARE

 

Pe lânga regulile si conditiile specificate in prezentul document, Concurentii pot fi descalificati sau scosi din emisiune, la discretia exclusiva si absoluta a Producatorului, pentru oricare dintre urmatoarele motive, inclusiv, dar fara a se limita la acestea (dupa cum decide Producatorul, la discretia sa exclusiva si absoluta):

i)     incalcarea oricarei reguli care tine de desfasurarea competitiei sau a oricarei instructiuni a Producatorului;

ii)    incalcarea oricarui acord cu Producatorul in legatura cu programul tv;

iii)   incalcarea oricarei legi;

iv)   incheierea de acorduri in vederea obtinerii unor beneficii financiare sau a primirii unor astfel de avantaje similare de la oricare dintre Concurenti/ Ocrotitorii legali ai acestora, de la oricare dintre rudele oricarui Concurent, de la oricare terta persoana, agent sau afiliat al oricarui Concurent, sau de la oricare membru, agent sau afiliat al Producatorului, de la orice persoana din televiziune sau de la oricare distribuitor, sau de la oricare dintre sponsorii programului tv, in schimbul unor actiuni deliberate, premeditate, care ar putea afecta rezultatul Concursului. Un astfel de acord poate include, dar fara a se limita la acestea, acceptarea unor sume de bani sau a unui loc de munca dupa producerea  programului tv, in schimbul pierderii intentionate a Concursului sau a unei performante  slabe intentionate in timpul Concursului;

v)  in cazul unui comportament necinstit sau imoral, dupa cum poate stabili Producatorul, la discretia sa exclusiva si absoluta, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, vatamarea altor Concurenti sau a personalului care lucreaza la productie, sau amenintarea acestora cu vatamarea, comportament violent, infractiuni sau inselaciune;

vi)   impiedicarea intentionata a muncii personalului de productie;

vii)  in cazul imbolnavirii sau al aparitiei altor probleme de sanatate care afecteaza abilitatea Concurentului de a participa la Concurs;

viii) ascunderea de echipa medicala a Producatorului a unor simptome sau informatii; si

ix) violenta fizica sau verbala sub orice forma.

x) defaimarea oricarei persoane (prezentatori, membri juriu, echipa de productie, regizori, ceilalti concurenti, parinti, sustinatori precum si orice persoana de notorietate sau fara implicata in realizarea acestei emisiuni avand la baza competitia), precum si postul tv pe care se va difuza emisiunea sau oricare persoana din managementul companiei.

 

Un alt Concurent poate inlocui, in orice moment, la discretia exclusiva si absoluta a Producatorului, Concurentul scos din competitie ca urmare a descalificarii.

 

CONFIRMARI DIN PARTEA OCROTITORILOR LEGALI AI CONCURENTULUI

 

Inteleg ca primirea oricarui Premiu poate depinde de alegerile, deciziile si performantele Concurentului pe care il insotesc si de cele ale altor persoane; ca Producatorul poate impune conditii suplimentare la primirea oricarui Premiu, in orice moment.  Inteleg ca Producatorul isi rezerva dreptul de a schimba, adauga, elimina elemente din, modifica sau amenda Regulamentul programului tv si orice alte activitati ale Programului tv, procedurile si regulile privind eliminarea participantilor din Program, precum si acordarea sau retragerea Premiilor, in orice moment pe parcursul etapelor de pre-productie, productie sau post-productie a programului tv (inclusiv, dar fara a se limita la acestea, dreptul de a anula sau de a nu difuza programul tv, in totalitate, fara acordarea niciunuia dintre Premii).  De asemenea, inteleg ca participarea Concurentului pe care il insotesc la programul tv si oportunitatea de a câstiga orice Premii sunt conditionate de semnarea prezentului Regulamet, ale caror conditii sunt incluse in prezenta, prin referinta. Furnizarea de catre mine a unor informatii care nu sunt adevarate si exacte duce la pierderea oricarui si a tuturor Premiilor câstigate sau primite.

Confirm faptul ca am primit, citit si inteles regulamentul de mai sus si ca sunt de acord sa respect si sa ma supun regulamentului de mai sus  (asa cum este acesta in prezent sau asa cum poate fi acesta schimbat sau amendat de catre Producator, la discretia sa exclusiva si absoluta, inainte de productie si/sau in orice moment sau dupa producerea programului tv). 

Prezentul regulament se refera la participarea concurentilor la emisiunea concurs, ce va fi difuzata in prima faza de postul de televiziune Antena 1.

Producatorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin si poate delega oricare dintre obligatiile sale legate de participarea concurentilor la emisiunea concurs si orice cesionar sau delegat poate ceda sau delega mai departe. Nici o renuntare de a exercita un drept, survenita dupa incalcarea unei clauze contractuale nu va fi considerata o renuntare definitiva ori pentru viitor la aceasta clauza sau o posibilitate de incalcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renuntare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerata valida decât daca va fi facuta in scris si semnata de Producator.

Regulile din prezenta conventie vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs.

Prezenta si participarea la emisiunea concurs a CONCURENTULUI selectionat de catre Producator,  este obligatorie.

Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent/insotitorul acestuia.

Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs  sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat inainte de inregistrare, astfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.

Concurentul/ Ocrotitorii legali confirma ca inainte de inscrierea la emisiunea-concurs, le-au fost comunicate toate regulile acesteia, au luat cunostinta de prevederile regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza sa le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera si a urma toate indicatiile Producatorului. Producatorul va lua hotarârea finala in toate privintele (inclusiv cele privind alegerea participantilor si deciziile legate de emisiunea-concurs), in acest sens producatorul rezervandu-si dreptul de a schimba, adauga, inlatura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotarâta numai de catre Producator.

In ceea ce priveste concurentii, participarea si angajamentul acestora este exprimat ferm conform intelegerilor - contracte/acorduri incheiate, asumate si semnate de catre  parinti/tutori in calitate de reprezentanti legali ai concurentilor minori precum si de catre minori, pe de o parte, si Beneficiar/Producator, pe de alta parte. Acordurile/contractele incheiate vor respecta din punctul de vedere al Producatorului, prin prisma drepturilor si obligatiilor asumate, prevederile legale in audiovizual (Legea 504/2002 si codul de reglementare a continutului audiovizual, decizia 220/2011 modificata prin decizia CNA nr. 63/22017) in ce priveste respectarea drepturilor minorilor in opera audiovizuala - emisiunea concurs  -“ Next Star”Parintii, tutorii, reprezentantii legali ai concurentilor minori, in calitate de Cedenti, declara prin semnarea contractelor/acordurilor, precum si prin citirea prezentului Regulament ca au luat cunostinta de existenta unor reglementari in vigoare in ce priveste minorii si activitatea acestora,  respectiv obtinerea de venituri de catre minori din activitati artistice  -  HG 75/2015, si ca se obliga sa se informeze si sa respecte conditiile legale in care minorii pe care ii reprezinta pot desfasura astfel de activitati, putand solicita inclusiv reprezentantilor Beneficiarului/Producatorului informatii suplimentare. Producatorul are obligatia de a respecta de asemenea aceste prevederi legale si totodata de a face diligente in sensul respectarii prevederilor legale de catre parintii/reprezentantii legali ai Minorilor, insa nu isi asuma responsabilitatea in niciun sens in cazul in care reprezentantii legali ai minorilor nu respecta prevederile in domeniu si care le-au fost aduse la cunostinta.

 

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

Organizatorul concursului, Antena TV Group S.A, societate cu sediul în București, Bd. Ficusului nr. 44A, et.4, corp A, zona 2, Sector 1, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40 /3765/1991, Cod Unic de Inregistrare RO1599030, parte a Grupului Intact Media Group, este în egală măsură și operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal, denumită in continuare „Societatea” și/sau „Operatorul”.

În virtutea acestei calități vă aducem la cunoștință prezenta Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter  personal în cadrul concursului mai sus descris.

 

Categorii de Date cu caracter personal prelucrate

Colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal pe care dumneavoastră („persoana vizata” de prelucrare), ni le comunicați la înscrierea și participarea în concurs a minorului pe care il reprezentați.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt: nume, prenume, vârsta, adresa de domiciliu și/sau de reședință, cetățenie, număr de telefon, adresă de e-mail, descriere personală, vârstă, data nașterii, sexul, imaginea, vocea, semnătura și alte informații referitoare la preferințele dumneavoastră și/sau ale minorului, aptitudinile dvs. și/sau ale minorului, talente, fapte, acțiuni, informatii privind viața personală, profesioanală sau familială și altele după caz, acestea din urma fiind prelucrate doar dacă sunt dezvăluite în mod voluntar sau rezultă din prestația dvs. și/sau a minorului în cadrul concursului, dar și alte informatii comunicate în mod voluntar în contextul participării la concurs. Suplimentar datelor enumerate, în cazul în care minorul pe care îl reprezentanți va fi desemnat câștigator al concursului, vor  fi prelucrate CNP-ul (în scopul reținerii și virării impozitul aferent venitului obținut de câstigator din premiu, conform prevederilor Codului fiscal) și semnatura dvs. prin procesul verbal de desemnare a câștigatorului și de predare a premiului, validarea câștigătorului urmând a se face prin prezentarea  unui act de identitate, fără a se reține însa copii de pe acesta.

Pot fi prelucrate și date cu caracter personal sensibile, cum ar fi informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, date privind sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală, precum și informații referitoare la condamnări și/sau infracțiuni, numai în cazurile în care: (i) datele sunt/au fost dezvăluite în mod volutar de catre dvs.; (ii) datele sunt relevante pentru și în legătură cu participarea dvs./a minorului la concurs; (iii) suntem obligați să facem acest lucru prin lege; (iv) procesarea acestor date este în interesul dumneavoastră/minorului vital; (v) datele sunt de interes public; (vi) v-ați exprimat consimțământul explicit în acest sens.

În cazul în care veți furniza date cu caracter personal cu privire la o altă persoană, atunci veți avea obligația de a vă asigura că aveți dreptul să divulgați Operatorului aceste date cu caracter personal și că, fără a mai lua alte măsuri, Operatorul va putea colecta, folosi și divulga acele date cu caracter personal, așa cum se descrie în prezenta.

În momentul la care veți furniza date cu caracter personal cu privire la un copil cu varsta sub 16 ani, veți avea obligatia să dețineți calitatea de titularul al răspunderii părintesti asupra copilului. În cazul părinților care își exercită în comun răspunderea asupra copilului, consimțămantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale copilului trebuie acordat de către ambii părinți. În astfel de cazuri, Operatorul va depune toate eforturile rezonabile pentru a verifica că titularul răspunderii părintești a acordat sau a autorizat consimțămantul, ținand seama de tehnologiile disponibile.

 

Scopurile în care sunt prelucrate Datele personale și temeiul juridic al prelucrării.

Datele dvs. cu caracter personal cât și ale minorului sunt colectate și procesate pentru înscrierea și participarea minorului în concurs, ceea ce din punct de vedere juridic, implică temeiul încheierii și executarii unui contract între participant și Operator, precum și temeiul interesului legitim al Operatorului de a verifica respectarea condițiilor menționate în prezentul Regulament, dar și a acordarii premiilor într-un mod corect și transparent.

De asemenea, Operatorul prelucrează datele cu caracter personal colectate în concurs și în baza interesului legitim, pentru (i) furnizarea serviciilor decurgând din domeniul specific de activitate; (ii) promovarea activității sale, a produselor și brand-ului acestuia, a emisiunii Next Star,  (iii) ocrotirea propriilor drepturi și interese în instanță, precum și activitatea în sine, în special în legatură cu producția și difuzarea  programelor de televiziune sau a altor producții media și toate operațiunile conexe acestora.

De asemenea, ne întemeiem prelucrarea datelor și pe îndeplinirea obligațiilor legale care ne sunt aplicabile în legatură cu organizarea și desfășurarea concursului.

În eventualitatea câștigarii de premii și numai cu consimțămantul expres exprimat în acest sens, datele cu caracter personal vor fi prelucrate și în cadrul acțiunilor publicitare/comerciale ale Operatorului prin realizarea și publicarea de fotografii și/sau materiale audiovizuale, în măsura în care sunteți de acord să participați la acestea și să vă fie prelucrate datele personale în legatură cu acestea.

Totodată, datele dumneavoastră constând în nume, prenume, e-mail si număr telefon vor fi utilizate de Operator pentru comunicarea cu dumneavoastră prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent în legătură cu activitatea noastră, prin transmiterea de newsletter, anunțuri și alte informații cu privire la serviciile, produsele și tehnologiile Operatorului sau ale oricărei alte societăți din cadrul Intact Media Group, precum și despre evenimente și proiecte ale Operatorului sau ale oricărei alte societăți din cadrul Intact Media Group sau pentru sondaje în rândul clienților, campanii de marketing, analiză de piață, tombole, concursuri sau alte activități ori evenimente promoționale. Pentru aceste scopuri, ne bazăm pe temeiul consimțământului dumneavoastră.

În ceea ce privește comunicările legate de marketing menționate mai sus, vă vom transmite informațiile respective doar după ce ați selectat această opțiune de a participa și vă vom oferi posibilitatea de a nu mai participa în orice moment, în cazurile în care nu doriți să mai primiți astfel de comunicări.

În vederea retragerii consimțământului dumneavoastră pentru orice prelucrare asupra căreia ați consimțit în prealabil, puteți să ne transmiteți un e-mail la [email protected]  sau să ne comunicați o scrisoare la adresa sediului social al Societatii.

Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră. Cu toate acestea, în cazul în care prelucrarea este strict necesară, iar prelucrarea s-ar putea baza pe alte temeiuri legitime prevăzute prin dispozițiile legale aplicabile, Societatea va proceda în continuare la prelucrarea respectivă și vă va informa în acest sens.

Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia.

 

Destinatarii datelor.

Datele dumneavoastră și/sau ale minorului sunt colectate în conformitate cu prezentul Regulament și pot fi după caz, dezvăluite către partenerii nostri mandatati cu realizarea emisiunii concurs, sponsori, prestatori de servicii sau colaboratori ai Societății Antena TV Group, în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile premise prin prezenta, în numele nostru și doar în conformitate cu instrucțiunile noastre, către alte societăți din grupul Intact Media Group, potrivit nevoii de raportare; către instanțe de judecată, autorități de aplicare a legii, autorități de reglementare sau avocați sau alte persoane, dacă se dovedește necesar în mod just în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în justiție sau a unui drept natural, sau în scopul unui proces de soluționare a diferendelor. Societatea Antena TV Group va păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și se va asigura că persoanele împuternicite folosesc măsuri tehnice și organizaționale corespunzătoare, în conformitate cu legea aplicabilă, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in state terte.

 

Durata stocării.

Datele dumneavoastră și/sau ale minorului cu caracter personal vor fi păstrate atât timp cât sunt necesare în mod rezonabil în scopurile permise prin prezenta, potrivit dispozitiilor legale în materie de arhivare sau până la momentul când vă retrageți consimțământul (pentru prelucrarile bazate pe consimțământ ). Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Societatea Antena TV Group nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către Societate a unui drept al dumneavoastră sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instanță, în afară de cazul în care avem o altă obligație legală ce implică arhivarea datelor.

 

Drepturile persoanelor vizate.

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de acces și dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem; dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea utilizării de către Societate a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați inexactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate); dreptul la portabilitate, care vă permite să primiți datele personale referitoare la dumneavoastră pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat sau să transmiteți aceste date altui operator; dreptul de a obiecta, care vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege. Societatea Antena TV Group vă asigură exercițiul tuturor drepturilor dumneavoastră și de aceea, dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa [email protected]  sau o notificare scrisă la adresa sediului social al Societății Antena TV Group mai sus menționat. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor. Societatea Antena TV Group va lua în considerare orice solicitări sau plângeri primite din partea dumneavoastră și vă vom transmite un răspuns imediat ce va fi posibil, însă nu mai târziu de 1 (una) lună de la primirea cererii. De asemenea, aveți dreptul de a adresa o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, București.

 

Securitatea  datelor.

Vă asiguram că datele dvs. și/sau ale minorului se prelucrează cu respectarea legii, în condiții de securitate și confidențialitate. Am adoptat măsurile necesare, atât intern, cât și în ce privește colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicităm partenerilor noștri îndeplinirea acelorași condiții de Securitate și confidențialitate în ce privește datele personale. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal realizată de Antena TV Group, vă rugăm să consultați și Politica noastră de confidențialitate, disponibilă pe https://a1.ro/politica-deconfidentialitate.html    

Nu vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau să creeze profiluri ale dumneavoastră.

                            

                      ECHIPA NEXT STAR UREAZA MULT SUCCES TUTUROR CANDIDATILOR NOSTRI!