Antena Căutare

Regulamentul emisiunii concurs “STAND – UP REVOLUTION” - sezonul 2

Capitolul I. Desfasurarea emisiunii concurs:

•             Emisiunea concurs intitulata “Stand-Up Revolution” – sezonul 2 numita in continuare si emisiune sau emisiune-concurs ori program tv, este realizata de societatea « Antena TV Group S.A » numita in continuare si Producator sau Beneficiar

•            Emisiunea tv “Stand-Up Revolution” este un show de televiziune de divertisment de tipul “talent show”, un show care aduce in fata telespectatorilor cele mai bune momente de stand-up comedy.

 

  • Emisiunea va fi difuzata (in prima difuzare) prin intermediul postului de televiziune “ANTENA 1”.

•             Concursul se va desfasura in perioada 4 septembrie – 24 noiembrie 2022.

•             Producatorul emisiunii este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului de concurs si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs.

•             Pentru a putea participa la auditii, fiecare concurent trebuie sa fi implinit varsta de 14 ani pana la data primei inregistrari/filmari a emisiunii tv  (respectiv pana la data de 4 septembrie 2022). Persoanele sub 18 ani trebuie sa se prezinte insotite de catre reprezentantii legali (parintii naturali sau adoptivi, tutorele legal, parintele avand autoritate parinteasca exclusiva sau imputernicitul prin procura notariala). 

•             Este necesar ca fiecare persoana ce se prezinta la auditii sa aiba un document de identitate. Acest lucru este valabil si pentru reprezentantii legali care insotesc persoanele sub 18 ani.

•             La auditii pot participa concurentii care vor sustine un numar de stand-up in fata publicului din platoul tv si in fata a 4 jurati care sunt nume sonore ale genului Stand-up comedy din Romania. Fiecare concurent care va performa pe scena, va trebui sa convinga publicul si juriul ca merita sa devina noul Rege al Stand-up-ului.

 

•             Organizatorii cauta oameni cu un talent umoristic deosebit, care sa fie amuzanti, atractivi si carismatici, in general oameni care ies din tipare prin felul in care isi sustin prestatia sau se prezinta. Pentru a impresiona, participantii se pot baza, pe langa calitatile comice de exceptie, si pe tinutele speciale sau prestatiile iesite din comun pe care le-au pregatit. Orice prestatie care da dovada de originalitate si creativitate va fi foarte apreciata. 

•             Prestatiile participantilor se vor filma iar parti din aceste filmari vor fi difuzate in cadrul show-ului. Din acest motiv este important ca fiecare participant sa vina imbracat asa cum ar dori sa fie vazut de catre juriu, dar si de catre public. Asadar, fiecare trebuie sa ia in calcul look-ul care il va pune in valoare si il va scoate in evidenta. Daca tinuta va include un machiaj deosebit sau accesorii iesite din comun cu atat mai bine.

•             Pentru ca este un moment important, pot veni cu voi sa va sustina prietenii, rudele ori admiratorii. Daca sunteti pensionar, aduceti niste prieteni care sa va fie alaturi. Prietenii sau insotitorii participantilor pot aduce stegulete, afise sau orice fel de materiale destinate sa va sustina talentul si sa va puna in valoare personalitatea unica. Toate acestea nu vor face decat sa atraga atentia, in mod original asupra personalitatii voastre unice si asupra telentului vostru special.

•             Pentru mai multe informatii referitoare la show, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: [email protected]

 

Juriu:

Juriul este alcatuit din 5 (cinci) Jurati alesi de catre Producatorul emisiunii, juratii fiind nume sonore in domeniul stand-up-ului din Romania. Juriul desemnat in aceasta etapa se va mentine pana la finalul emisiunii concurs.

Juratii au misiunea de a descoperi de-a lungul etapei de Auditii talentul concurentilor de a interpreta momente de stand-up, cat si capacitatea acestora de a evolua de la concurenti dintr-un talent show in performer recunoscuti de stand-up.

Juriul va fi amplasat pe scena, izolat intr-un perimetru ( in forma de cerc), intre jurati si concurenti fiind un perete mobil din ecrane led.

Fiecare jurat va avea in fata sa cate 2 butoane: unul verde si unul rosu, perfect dimensionate.  

In timpul etapei de Auditii, juratii vor vota numerele/prestatiile concurentilor apasand butorul verde (vot pozitiv) sau apasand butonul rosu (vot negativ).

Votul acordat concurentilor va fi pe nevazute (blind), intrucat juratii nu vor vedea concurentii si prestatia acestora, ci doar ii vor auzi pe acestia si reactiile publicului.

Fiecare jurat isi va “antrena” si consilia echipa formata din cate 8 concurenti, echipe ce vor fi constituite conform celor detaliate mai jos.

Emisiunea concurs se desfasoara in 3 (trei) etape:

Auditii, Battle si  Finala

Etapa nr.1: AUDITII  - 8 editii (desfasurata in perioada 4-7 29, 30 septembrie 2022)

In faza de Auditii, care se va desfasura in Izvorani, fiecare dintre concurentii inscrisi si selectati de catre  Producator  are sansa sa sustina prestatia in fata Juriului.

In faza Auditiilor, Concurentul se va afla pe scena in fata publicului, scena ce se va afla in proximitatea publicului, astfel incat concurentul sa simta starea si energia transmisa de public, specifice show-urilor de stand-up.

Concurentii vor performa in fata publicului, fara ca juratii sa-i poata vedea. Juratii vor auzi prestatia concurentilor, precum si reactiile publicului.

Juratii se vor putea ghida in acordarea votului, numai dupa calitatea glumelor, modalitatea de interpretare din punct de vedere sonor, precum si dupa reactia publicului, public care va putea vedea concurentul pe intreaga durata a prestatiei sale.

Daca respectivul concurent este deosebit de amuzant si juratul crede ca poate sa lucreze cu concurentul sa il pregateasca si sa il faca sa devina un super stand-up-er, va apasa pe butonul verde, daca nu crede ca are vreo sansa sa scoata un stand-up-er din candidatul respectiv, va apasa butonul rosu.

La un vot verde, ecranul mobil ce se afla intre juriu si concurent se va ridica putin,  astfel incat  juratii sa poata vedea doar picioarele concurentului, pana la genunchi. La doua voturi verzi, ecranul se ridica pana la mijlocul concurentului. Cel de-al treilea vot verde va ridica ecranul complet,  iar  juratii vor putea vedea in intregime concurentul si prestatia lui.

Daca juratii vor acorda patru voturi rosii, ecranul mobil se va ridica imediat iar concurentul e obligat sa-si incheie prestatia de pe scena.

 

Concurentul care a primit din partea juratilor cel putin 3 voturi (butoane verzi apasate) va fi la mana publicului spectator care in premiera va decide in echipa carui jurat va intra concurentul respectiv.

Astfel, configuratia echipei  fiecarui jurat va fi stabilita de catre publicul din sala, prin votul acordat prin aplicatia pusa la dispozitie de Producator. Persoanele din public vor avea la dispozitie o aplicatie simpla in care vor aparea 4 fotografii cu juratii, iar prin click pe poza unuia dintre jurati, vor decide juratul in echipa caruia trimit concurentul respectiv (aleg mentorul pentru concurentul respectiv).

Chiar daca un jurat isi doreste un concurent in echipa sa, si i-a acordat vot verde, publicul il poate repartiza in echipa unui alt jurat, care de asemenea a acordat acelui concurent vot verde. Juratii trebuie sa convinga publicul ca acel concurent va avea cel mai mult de castigat daca va fi in echipa sa si nu a altui jurat.

Concurentul care primeste 3 voturi rosii va fi automat eliminat.

In cazul in care concurentul primeste  doua voturi rosii si doua voturi verzi, la discutia de dupa prestatia concurentului respectiv, cei care au dat vot verde, se pot lupta sa il convinga pe unul dintre juratii care au dat rosu sa isi schimbe votul, astfel incat concurentul respectiv sa aiba cel putin 3 voturi verzi pentru a trece in etapa urmatoare.

Astfel juratii trebuie sa se lupte cu umor si ironie sa castige publicul pentru a avea sansa sa primesca concurentul mult visat in echipa sa.

Astfel la finalul etapei de Auditii, fiecare jurat va avea o echipa de cate 8  concurenti pe care ii va antrena pentru etapele urmatoare, in scopul de a castiga Finala concursului si a deveni Noul Rege al Stand-up-ului din Romania.

Avand in vedere ca acest concurs este organizat in cadrul unei productii de televiziune si se deruleaza, cu precadere, in cadrul unui show artistic de televiziune in care Producatorul isi propune sa plaseze prestatiile artistice care, in viziunea Producatorului, reprezinta cele mai atractive momente pentru publicul telespectator, conditia ca Producatorul sa selecteze aceste momente artistice in vederea difuzarii in cadrul productiei de televiziune reprezinta o conditie esentiala in calificarea concurentilor in etapa urmatoare. In ceea ce priveste concurentii votati de catre Juriu in etapa « Auditiilor » prin acordarea a cel putin 3 voturi, conditia selectarii de catre Producator pentru a face parte din productia show-ului de televiziune, trebuie inteleasa prin aplicarea cumulativa cu conditia votarii de catre Juriu prin acordarea cel putin a 3 voturi, astfel incat Producatorul sa poata respecta formatul de televiziune asociat acestei emisiuni.

Prin urmare, sunt considerati calificati in etapa urmatoare doar concurentii care au fost votati de catre Juriu cu cel putin cate 3 voturi SI care au fost selectati de catre Producator sa faca parte din showul de televiziune prin difuzarea acestor momente in cadrul emisiunii.

Etapa nr. 2:  BATTLE – 7 editii  (desfasurata in perioada 15 Oct – 1 Nov 2022)

In primele 5 editii ale etapei de Battle, concurentii din aceeasi echipa e juratului se vor duela intre ei pentru a ajunge in editiile 6 si 7 ale etapei de Battle (Semifinala). Tot publicul din sala va fi cel care va decide ce concurenti din echipa unui jurat vor ajunge in Semifinala (editiile 6 si 7de battle). Juratul va fi cel care va decide duelurile dintre concurentii lui, iar dupa un (duel) battle poate pleda pentru un concurent sau celalalt, insa decizia finala va fi tot la publicul din sala. In aplicatia publicului, vor aparea doar doua imagini cu cei doi concurenti ce se dueleaza, astfel incat fiecare persoana din public va da click pe imaginea cu concurentul votat, pe care il trimite in Semifinala.

In urma acestor battle-uri, juratii vor ramane doar cu 4 concurenti in echipa.

In battle 6 si 7 (Semifinala) duelurile vor fi intre concurenti din echipe diferite (de ex: un concurent din echipa unui jurat se va duela cu un concurent din echipa unui alt jurat, si tot asa). Alegerea va fi aleatorie si filmata.

Juratii isi vor sustine concurentii, insa decizia finala va fi tot la publicul din sala care va hotari cine va merge in Finala sau nu. In urma acestui battle (editiile 6 si 7 ale etapei Battle – Semifinala), juratii vor ramane doar cu cate 2 concurenti pentru etapa Finala.

Fiecare dintre jurati isi va manageria concurentii ramasi in etapa Finala, introducandu-i in spectacole de stand-up, la care concurentii sunt obligati sa participe.

Etapa nr. 3 :  FINALA – 1 editie (desfasurata in perioada 23, 24  noiembrie 2022)

Fianala va contine numerele, prestatiile celor 10 finalisti, cat si un moment special pe pauza de vot, in afara concursului.

Castigatorul Finalei, al concursului va fi votat de catre publicul din fata televizoarelor, de catre publicul telespectator, prin SMS, vot unic.

Prestatia concurentilor din Finala va avea o tema obligatorie pe care o vor primi din partea Producatorului, tema ce va fi si subiectul unui reality filmat pentru Finala. 

Decizia Producătorilor cu privire la orice dispută care decurge din votare, în cadrul oricărei editii a emisiunii, va fi definitivă şi obligatorie.

•             Premiile acordate castigatorului concursului emisiunii (cel care a primit cele mai multe voturi unice prin SMS din partea telespectatorilor in editia Finala a emisiunii) sunt in valoare totala bruta de 20.000 (douazeci de mii) euro. Premiile pot fi acordate de catre  Antena Tv Group S.A.  sau de catre un sponsor,  sau partial de Beneficiar si partial de catre un sponsor, dupa cum va decide Antena Tv Group S.A.. Premiile obtinute de castigator vor fi acordate in bani si/sau produse, valoarea totala cumulata a acestora fiind cea mentionata mai sus, proportia dintre premiile acordate in bani si/sau produse urmand a fi stabilita in mod unilateral si discretionar de Producator. Premiile obtinute de concurentul/concurentii castigatori (in cazul unui grup) in cadrul emisiunii, vor fi inmanate de catre Antena Tv Group [sau in cazul in care exista un sponsor desemnat de Producator care va acorda premiile, acestea vor fi inmanate de Antena TV Group impreuna cu sponsorul respectiv] in termen de maxim 90 (nouazeci) zile de la data difuzarii ultimei editii (editia finala) a emisiunii-concurs in care participantul/concurentul a participat si castigat.  In cazul in care va fi desemnat castigator o trupa/grup, premiul castigat va fi impartit in mod egal tuturor membrilor grupului castigator, fiecare dintre acestia putand primi sume de bani si / sau produse astfel incat valoarea premiilor acordate fiecarui membru al grupului castigator sa fie echivalenta, iar valoarea totala acordata sa fie egala cu valoarea totala bruta de 20.000(douazeci de mii) euro mentionata mai sus. Premiile vor fi acordate in lei la cursul de schimb valutar comunicat de BNR in data acordarii premiilor

•             Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel impozitul pentru premii, atat in bani cat si in produse, va fi retinut de catre « Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului/concurentilor castigatori. In acest sens, in cazul in care Concurentul castiga/dobandeste un premiu in produse, plata in bani a impozitului corespunzator  produsului castigat, se va face de Concurent catre Beneficiar cu cel putin 15 zile inainte de data limita de acordare a Premiului (nedepunerea impozitului aferent premiului in termenul anterior mentionat,  va conduce automat la pierderea premiului). Cuantumul impozitului aferent premiului in produse va fi comunicat in scris de catre Producator si/sau Beneficiar Concurentului in timp util.

•             Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a Concurentului.

In cazul in care Producatorul  si/sau juratul mentor al castigatorului, ii va oferi castigatorului posibilitatea participarii la un spectacol de stand-up  in care numarul principal sa fie sustinut de catre castigator, acesta se obliga sa participe in conditiile agreate de catre Prodcuator/juratul mentor.

 

Capitolul II. Participarea la emisiunea concurs:

1. Toate activitatile si locatiile pentru desfasurarea Programului tv vor fi determinate de catre Producator, la exclusiva apreciere a acestuia.

2. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că se afla in deplinã stare de sănătate, din toate punctele de vedere, nesuferind de nici o boala sau deficienţă care sa poata ingreuna derularea emisiunii-concurs.

3. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că nu exista vreo incapacitate legală sau contractuală care ar putea să anuleze obligatiile asumate. 

4. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că, dupã realizarea filmarilor la care vor participa, nu se va mai putea interzice Producatorului difuzarea/exploatarea emisiunii-concurs, a imaginii, a vocii si/sau numelui acestora, fara ca aceasta limitare sa aiba un caracter limitativ ci doar unul exemplificativ.

5. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că a fost atenţionat şi informat cu privire la conceptul şi structura emisiunii-concurs.

6. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că este responsabilitatea lui să  minimizeze riscul de vătămare care ar putea să apară pe parcursul realizarii emisiunii-concurs. Aceste riscuri includ, dar nu sunt limitate în niciun fel la: vătămare corporală, handicap permanent sau chiar deces, suferinţe emoţionale, invadarea vieţii private, insultă sau calomnie ori pagube materiale.

7. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că înţelege si accepta faptul că orice apariţie în cadrul emisiunii-concurs (inclusiv in timpul preselectiilor, auditiilor, repetitiilor, pregatirilor etc, imaginile putand fi filmate inclusiv cu camera ascunsa) este destinată exploatarii emisiunii-concurs, promovarii acesteia sau a oricarui alt gen de program, produs sau serviciu, nelimitat in timp, spatiu ori ca numar ori modalitati de promovare şi prin orice mijloc. Concurentul intelege si accepta că orice încălcare a prevederilor acestui articol ar cauza pagube şi prejudicii irevocabile care nu ar putea fi compensate rezonabil şi adecvat prin daune interese plătite ca urmare a unei acţiuni în justiţie şi de aceea, concurentul accepta în mod expres faptul că Producatorul sau un tert imputernicit de acesta vor fi îndreptăţiţi să ia orice măsuri legale şi sa aplice orice sancţiuni echitabile pentru a preveni şi/sau a repara orice încălcare sau ameninţare de încălcare a prevederilor acestui articol.

8. Prin inscrierea la emisiunea-concurs, concurentul confirma ca se obliga sa respecte intocmai programul si normele de conduita stabilite de catre Producator, in caz contrar, Producatorul isi rezerva dreptul de a elimina toti concurentii care prin comportament sau nerespectarea normelor impuse, aduc prejudicii intregului grup si/sau emisiunii-concurs.

9. Producatorul va asigura toate conditiile tehnice necesare realizarii, producerii, inregistrarii si difuzarii in cadrul programelor statiei TV “ANTENA 1” a emisiunii-concurs.

10. Concurentul se obliga sa participe la emisiunea-concurs pregatita de Producator, in locatia si la data stabilite de acesta, precum si in conditiile stabilite de Producator si se obliga sa se supuna la timp si neconditionat tuturor hotararilor reprezentantilor Producatorului, hotarari referitoare la emisiunea-concurs.

11. Producatorul nu accepta ca multumire din partea concurentilor nici un fel de compensatie in bani sau obiecte. Orice astfel de incercare va fi penalizata in detrimentul concurentului respectiv.

12. Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a acestei emisiuni-concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent.

13. Producatorul poate face o norma corespunzatoare, in orice moment al concursului, pentru orice nu este prevazut in acest regulament si decizia trebuie sa fie acceptata de concurenti. 

14. Daca la inregistrarea emisiunii-concurs, din diferite motive o proba nu este satisfacatoare pentru Producator, acesta poate cere concurentilor repetarea momentului sau poate cere concurentului sa realizeze alta proba.

15. Concurentul confirma ca a luat cunostinta de prevederile regulamentului emisiunii-concurs, precum si ca se obliga sa respecte intocmai acest regulament.

16. Concurentii eliminati la oricare dintre editiile emisiunii-concurs se supun pana la sfarsitul emisiunii regulilor concursului, neavand nici o pretentie (de natura financiara sau de alta natura) de la Producatori.

17. Concurentii care participa la emisiunea-concurs, se obliga in mod expres sa raspunda solicitarilor Producatorilor, sa ramana in studiourile de inregistrare tot timpul necesar pentru repetitia si inregistrarea emisiunii concurs. Considerand ca participarea la  emisiunea-concurs este voluntara si costurile care implica producerea emisiunii, Producatorul poate cere despagubiri corespunzator acestor costuri, daune si prejudicii participantilor care fara o cauza justificata decid sa abandoneze inregistrarea inainte ca aceasta sa fie incheiata.

18. Producatorii isi rezerva dreptul de a elimina orice concurent care nu respecta prezentul regulament, care are o atitudine necorespunzatoare, care creeaza probleme atat inainte, cat si in timpul derularii filmarilor.

19. Concurentii nu vor putea refuza participarea la vreuna din probele emisiunii-concurs .

20. Nu pot participa la aceasta emisiunea-concurs persoanele sau rudele pana la gradul doi de rudenie ale acestora, care lucreaza la  Beneficiar/Antena TV Group.

21. Producatorul poate solicita incheierea de catre concurentii finalisti, ca o conditie pentru participarea la editiile finale ale emisiunii-concurs, a unor contracte prestatii artistice cu Producatorul si a unor contracte de management / impresariere cu o societate specializata la alegerea Producatorului, in termenii si conditiile stabiliti de Producator, iar concurentii finalisti se obliga sa incheie aceste contracte.

Capitolul III. Aspecte generale:

1.            Prezentul regulament se refera la participarea concurentilor la emisiunea concurs, ce va fi difuzata in premiera pe postul de televiziune Antena 1.

2.            Producătorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin şi poate transfera oricare dintre obligaţiile sale legate de participarea concurentilor la emisiunea concurs şi orice cesionar poate ceda sau transfera mai departe. Nici o renunţare de a exercita un drept, survenită după încălcarea unei clauze contractuale nu va fi considerată o renunţare definitivă ori pentru viitor la această clauză sau o posibilitate de încălcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renunţare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerată validă decât dacă va fi făcută în scris şi semnată de Producător.

3.            Regulile din prezenta conventie vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs.

4.            Prezenţa si participarea la emisiunea concurs a CONCURENTULUI selectionat de catre Producator, este obligatorie.

5.            CONCURENTUL castigator trebuie sa accepte toate premiile oferite (premii in bani si/sau produse si premiul suplimentar daca va fi cazul), neputand alege sa accepte partial premiul. Daca printr-o oarecare circumstanta, CONCURENTUL decide sa nu accepte vreun premiu, CONCURENTUL va pierde toate drepturile referitoare la premiul in cauza, in integralitatea sa. Renuntarea Concurentului castigator la premiu se va face in scris sau prin alte acte/fapte din care sa rezulte in mod neechivoc, conform aprecierii Producatorului, intentia respectivului Concurent castigator de a nu accepta integral premiul. In nici un caz PRODUCATORII NU vor putea inlocui premiul. In acest caz PRODUCATORUL va atribui premiul respectiv, in integralitatea sa, urmatorului concurent clasat ca si punctaj.

6.            Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs.

7.            Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs  sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat dupa luarea deciziei respective de catre Producator, astfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.

8.             Concurentul confirma ca înainte de inscrierea la emisiunea-concurs, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza să le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera şi a urma toate indicaţiile Producătorului. Producătorul va lua hotărârea finală în toate privinţele (inclusiv cele privind alegerea participantilor şi deciziile legate de emisiunea-concurs), în acest sens producătorul rezervandu-şi dreptul de a schimba, adăuga, înlătura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotărâta numai de către Producător.

Capitolul IV. GARANŢII ŞI ANGAJAMENTE 

Garantez Producatorului şi mă angajez faţă de aceasta că:  

•             Sunt apt pentru a încheia Contractul aferent participarii la emisiune si pentru a participa efectiv la emisiunea-concurs; 

•             Am citit şi am înţeles toţi termenii stabiliţi în acest Regulament şi regulile/prezentarea emisiunii-concurs, pe care ma oblig sa le respect; 

•             Sunt de acord cu faptul că Producatorul poate schimba, modifica, transforma sau suplimenta acest Regulament şi/sau regulile emisiunii-concurs, în oricare moment (care poate fi înainte de inregistrarea emisiunii-concurs sau în timpul acesteia) şi sunt de acord să mă supun termenilor acestui Regulament  şi/sau regulilor emisiunii-concurs care sunt în vigoare în oricare moment; 

•             Voi participa pe deplin la fiecare din aspectele emisiunii-concurs până când voi fi eliminat din emisiunea-concurs, si accept ca voi participa la realizarea editiilor emisiunii-concurs ulterior eliminarii mele din concurs, in masura in care acest lucru imi va fi solicitat de Producator; 

•             Mă angajez că nimic din prestatia mea in cadrul emisiunii-concurs (denumita in cele ce urmeaza si „Contribuţie”) (indiferent dacă este explicit sau prin implicare, prin intermediul modulaţiei vocii sau prin gest şi în oricare alt mod) nu va încălca dreptul de autor (sau oricare alt drept) al nici unei persoane, nu va încălca nici un contract sau obligatie morala, nu va calomnia, nu va fi blasfemiator sau obscen, şi nu va fi în nici un mod care ar putea sa stirbeasca sau sa aduca atingere reputatiei Producatorului (sau a postului tv); 

•             Nu voi lua sau distribui medicamente si/sau substante interzise si/sau medicamente pentru sporirea performanţei, droguri, substante halucinogene, alcool, pe parcursul participării la emisiunea-concurs sau la filmările Contribuţiei mele, şi nici nu voi încuraja pe alţii să facă acest lucru, iar în cazul în care am cunoştinţă de vreun alt participant care face acest lucru, voi informa imediat Producatorul cu privire la aceasta; 

•             Voi informa Producatorul cu privire la orice informaţii sau fapte în legătură cu Contribuţia mea care ar putea pune sub semnul întrebării integritatea Contribuţiei mele sau ar putea sa stirbeasca sau sa aduca atingere reputaţiei Producatorului şi/sau postului tv (inclusiv, pentru evitarea oricăror îndoieli, detalii sau acuzaţii care mi se pot aduce de la data prezentului până la şi inclusiv data transmiterii ultimului episod al emisiunii concurs pe postul tv Antena 1); 

•             Nu înşel Producatorul (sau postul tv) cu privire la identitatea mea, experienţele mele şi în nici un alt mod şi confirm faptul că am fost cinstit, deschis şi onest pe parcursul tuturor discuţiilor pe care le-am avut, în documentele/chestionarele pe care le-am completat şi dat Producatorului şi/sau postului tv, cu privire la vieţa mea, natura experienţelor mele trecute şi relaţiile mele trecute şi prezente, sau cu privire la orice altă chestiune; 

•             Nu sunt jurnalist sau reporter în căutarea unui subiect pentru publicare; 

•             Nu voi promova nici un fel de produse, servicii sau afaceri pe parcursul participării mele la emisiunea concurs, şi nu voi promova niciodată nici un fel de produse, servicii sau afaceri; 

•             Nu voi ridica nici un fel de pretenţii împotriva Producatorului sau a succesorilor acestuia, împotriva cesionarilor ei, pentru nici un fel de remuneraţie în legătură cu exploatarea drepturilor din cadrul programului tv; 

•             Imediat ce Producatorul şi/sau postul tv îmi solicită acest lucru, voi completa o declaraţie de sănătate (în forma care îmi va fi furnizată, în cazul în care mi se va solicita acest lucru); 

•             Nu voi accepta să fiu concurent sau participant la nicio alta emisiune, la nici un alt concurs, joc sau reality show nici pe perioada Preselectiilor si nici după selecţionarea mea drept concurent sau concurent de rezervă în cadrul programului tv; orice astfel de participare se va face numai cu acordul Producatorului. 

•             Voi garanta Producatorul împotriva tuturor şi a oricăror costuri, daune, cheltuieli şi răspunderi (inclusiv a taxelor legale, dar fără a se limita la acestea) care rezultă din oricare încălcare a contractelor, a garanţiilor şi/sau a angajamentelor conţinute contractul privind participarea la emisiune si prezentul Regulament.

Orice tentativa de a lega o prietenie cu membrii echipei de productie va fi motiv de excludere. Decizia producatorului este finala si irevocabila, fara exceptii!

IMPORTANT

Din momentul in care incepem filmarile, pana in ziua ultimei transmisiuni va aflati sub contractul semnat. Clauzele de confidentialitate va interzic acordarea vreunui interviu catre presa sau tv in care sa povestiti experientele voastre din emisiune, cu exceptia interviurilor coordonate de departamentul de PR al Antenei 1.  Orice incalcare a contractului va obliga producatorii sa puna in aplicare clauzele contractului si sa ia masuri legale ce se impun.  

Pe toata durata participarii la emisiune sunteti obligati sa respectati regulamentul inclus in aceasta anexa. 

Cu toate aceastea, daca unul dintre concureti savarseste acte de vandalism asupra locatiei in care se desfasoara filmarile, sau acte de agresiune fizica si/sau verbala asupra altui concurent sau asupra oricarui membru al echipei, acesta este pe loc descalificat si exclus din concurs si filmari, urmand a suporta consecintele juridice ale acestui act. 

REGULI DIVERSE

ÎNŢELEGERILE DINTRE CONCURENŢI SUNT INTERZISE. CONCURENŢILOR NU LI SE VA PERMITE SĂ ÎMPARTĂ NICI UN PREMIU ÎN BANI ÎNTRE EI SAU CU ALTE TERŢE PERSOANE CARE NU SUNT IMPLICATE ÎN JOC. CONCURENŢII NU POT EMITE ANGAJAMENTE ŞI NU POT ÎNCHEIA ACORDURI CARE SA CONTRAVINA OBLIGATIILOR ASUMATE PRIN CONTRACT SAU PRIN PREZENTUL REGULAMENT, FIE ELE ORALE SAU ÎN SCRIS, IAR ÎN ACEST SENS, CONCURENŢII VOR FI MONITORIZAŢI PE TOT PARCURSUL ETAPELOR DE PRE – PRODUCŢIE ŞI PRODUCŢIE.  ORICE CONCURENT CARE SE DOVEDEŞTE CĂ S-A ASOCIAT IN VEDEREA COMITERII DE INFRACTIUNI SAU A ÎNCHEIAT ÎNŢELEGERI CU ALT CONCURENT SAU CU O TERŢĂ PERSOANĂ VA FI DESCALIFICAT DIN PROGRAMUL TV ŞI POATE FI URMĂRIT ÎN JUSTIŢIE.

 Toate deciziile legate de programul tv, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, cele legate de regulament, conditii de eligibilitate, alegerea Concurenţilor, producţia programului tv, desfăşurarea emisiunii-concurs şi hotărârea descalificărilor şi a acordării Premiilor, sunt la discreţia exclusivă a Producătorului, sunt definitive şi nu pot face obiectul contestaţiilor sau al apelurilor.

 Concurenţii trebuie să informeze imediat Beneficiarul în cazul în care cunosc prezentatorul, Co-prezentatorul, orice persoană din cadrul personalului de producţie sau angajaţii Beneficiarului, sau orice altă persoană care lucrează la emisiune. 

 Pentru a putea primi oricare dintre premiile anunţate, Concurenţii trebuie să îndeplinească toate cerinţele legate de eligibilitate.

 APLICAREA REGULAMENTULUI

Regulamentul va fi aplicat la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului.  

 Încălcarea oricăreia dintre Reguli sau încălcarea oricărui acord sau a oricărei declaraţii de către un Concurent va duce, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, la scoaterea Concurentului din emisiunea-concurs şi la pierderea oricăror Premii, a oricăror sume de bani câştigate de către Concurent, chiar dacă acestea i-au fost deja acordate. 

 DESCALIFICARE

Pe lângă regulile şi condiţiile specificate în prezentul document, Concurenţii pot fi descalificaţi sau scoşi din emisiune, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, pentru oricare dintre următoarele motive, inclusiv, dar fără a se limita la acestea (după cum decide Producătorul, la discreţia sa exclusivă şi absolută):

i)            încălcarea oricărei reguli care ţine de competiţie sau a oricărei instrucţiuni a Producătorului;

ii)           încălcarea oricărui acord cu Producătorul în legătură cu programul tv;

iii)          încălcarea oricărei legi (inclusiv in situatia in care Producatorul constata ca respectivul Concurent a avut condamnari penale definitive (dar nelimitat la acestea), conform certificatului de cazier judiciar pe care Concurentul se obliga sa-l prezinte Producatorului la simpla solicitare a acestuia);

iv)          încheierea de acorduri în vederea obţinerii unor beneficii financiare sau a primirii de catre Concurenti a unor astfel de avantaje similare de la oricare dintre ceilalti Concurenţi, de la oricare dintre rudele oricărui Concurent, de la oricare terţă persoană, agent sau afiliat al oricărui Concurent, sau de la oricare membru, agent sau afiliat al Producătorului, de la orice persoană din televiziune sau de la oricare distribuitor, sau de la oricare dintre sponsorii programului tv, în schimbul unor acţiuni deliberate, premeditate, care ar putea afecta rezultatul emisiunii-concurs. Un astfel de acord poate include, dar fără a se limita la acestea, acceptarea unor sume de bani sau a unui loc de muncă după producerea programului tv, în schimbul pierderii intenţionate a emisiunii-concurs sau a unei performanţe  slabe intenţionate în timpul emisiunii-concurs;

v)  în cazul unui comportament necinstit sau imoral, care va fi apreciat de Producător, la discreţia sa exclusivă şi absolută, inclusiv, dar fără a se limita la vătămarea altor Concurenţi sau a personalului care lucrează la producţie, sau ameninţarea acestora cu vătămarea, comportament violent, infracţiuni sau înşelăciune;

vi)          împiedicarea intenţionată a muncii personalului de producţie;

vii)         în cazul îmbolnăvirii sau al apariţiei altor probleme de sănătate care afectează abilitatea Concurentului de a participa la emisiunea-concurs;

viii)       ascunderea de echipa medicală a Producătorului a unor simptome sau informaţii; şi

ix)          violenţa fizică si/sau verbala sub orice formă.

 Un alt Concurent (concurentul de rezerva selectat in acest scop de Producator) poate înlocui, în orice moment, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, Concurentul scos din competiţie ca urmare a descalificării.

CONFIRMARI DIN PARTEA FIECARUI CONCURENT

Înţeleg că primirea oricărui Premiu poate depinde de alegerile, deciziile şi performanţele mele si de cele ale altor persoane; că Producătorul poate impune condiţii suplimentare la primirea oricărui Premiu, în orice moment.  Înţeleg că Producătorul îşi rezervă dreptul de a schimba, adăuga, elimina elemente din, modifica sau amenda Regulamentul emisiunii-concurs şi orice alte activităţi ale emisiunii-concurs, procedurile şi regulile privind eliminarea participanţilor din Program, precum şi acordarea sau retragerea Premiilor, în orice moment pe parcursul etapelor de pre-producţie, producţie sau post-producţie a Programului (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, dreptul de a anula sau de a nu difuza Programul, în totalitate, fără acordarea niciunuia dintre Premii).  De asemenea, înţeleg că participarea mea la Program şi oportunitatea de a câştiga orice Premii sunt condiţionate de semnarea si respectarea prezentului Regulament. Furnizarea de către Concurent a unor informaţii care nu sunt adevărate şi exacte duce la eliminarea din emisiunea-concurs a Concurentului si la pierderea oricărui şi a tuturor Premiilor câştigate sau primite. 

Confirm faptul că am primit, citit şi înţeles prezentul Regulament de mai sus şi că sunt de acord să respect şi să mă supun prezentului Regulamentul de mai sus  (aşa cum este acesta în prezent sau aşa cum poate fi acesta schimbat sau amendat de către Producător, la discreţia sa exclusivă şi absolută, înainte de producţie şi/sau în orice moment sau după producerea emisiunii-concurs ).  

 Prezentul Regulament se refera la participarea concurentilor la emisiunea concurs, ce va fi difuzata in prima difuzare de postul de televiziune Antena 1.

Producătorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin şi orice cesionar poate ceda mai departe. Nici o renunţare de a exercita un drept, survenită după încălcarea unei clauze contractuale nu va fi considerată o renunţare definitivă ori pentru viitor la această clauză sau o posibilitate de încălcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renunţare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerată validă decât dacă va fi făcută în scris şi semnată de Producător.

Regulile din prezentul Regulament vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs. Prezenţa si participarea la emisiunea concurs a Concurentului selectionat de catre Producator  este obligatorie.

Daca printr-o oarecare circumstanta Concurentul decide sa nu accepte vreun premiu, Concurentul va renunta in scris la acesta, pierzandu-si toate drepturile referitoare la premiul in cauza. In nici un caz PRODUCATORUL NU va putea inlocui premiul. 

Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent.

Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, Regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs  sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat inainte de inregistrare, asttfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.

Concurentul confirma ca înainte de inscrierea la emisiunea-concurs, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile Regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza să le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera şi a urma toate indicaţiile Producătorului. Producătorul va lua hotărârea finală în toate privinţele (inclusiv cele privind alegerea participantilor şi deciziile legate de emisiunea-concurs), în acest sens producătorul rezervandu-şi dreptul de a schimba, adăuga, înlătura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotărâta numai de către Producător.Concurentul intelege si accepta că orice încălcare a prevederilor prezentului Regulament ar cauza pagube şi prejudicii irevocabile care nu ar putea fi compensate rezonabil şi adecvat prin daune interese plătite ca urmare a unei acţiuni în justiţie şi de aceea, concurentul accepta în mod expres faptul că Producatorul sau un tert imputernicit de acesta vor fi îndreptăţiţi să ia orice măsuri legale şi sa aplice orice sancţiuni echitabile pentru a preveni şi/sau a repara orice încălcare sau ameninţare de încălcare a prevederilor acestui articol.

Antena TV Group SA

ACT ADITIONAL NR. 1

LA

Regulamentul emisiunii - concurs

“STAND-UP REVOLUTION” – sezonul 2

 

 

 

Avand in vedere Regulamentul emisiunii concurs “STAND-UP REVOLUTION” – sezonul 2, al carei Producator este societatea ANTENA TV GROUP S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Ficusului nr. 44A, et. 4A, zona 2, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3765/1991, Cod Unic de Inregistrare 1599030,

 

Precum si prevederile pct. 7 si 8 din Capitolul III „Aspecte generale”, conform carora Producatorul este singurul in masura a aduce modificari/completari regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii, Producatorul rezervandu-si dreptul de a schimba, adauga, modifica aceste reguli,

 

Producatorul decide modificarea/completarea Regulamentului emisiunii – concurs, incepand cu data comunicarii acestuia pe site-ul emisiunii (https://a1.ro/emisiuni/) , respectiv data de 17.10.2022, dupa cum urmeaza:

 

 

 

  1. Alin. 4 de la Sectiunea „Etapa nr. 2 – Battle” din Capitolul I „Desfasurarea emisiunii concurs” se modifica in sensul ca in etapa Battle – Semifinala cei cinci jurati vor vota castigatorul fiecarui duel, astfel incat alin. 4 de la Sectiunea „Etapa nr. 2 – Battle” din Capitolul I va avea urmatoarea formulare:

 

Juratii isi vor sustine concurentii si vor vota castigatorul fiecarui duel. Fiecare jurat va avea un vot. Astfel sunt 5 voturi in total.  Concurentul care va obtine minim 3 voturi se va califica in Finala.

 

In urma acestui battle (editiile 6 si 7 ale etapei Battle – Semifinala), vor ramane 10 finalisti, cei zece castigatori ai duelurilor.

 

Toate celelalte dispozitii ale Regulamentului emisiunii concurs “STAND-UP REVOLUTION” – sezonul 2 raman neschimbate.

Prevederile prezentului Act aditional intra in vigoare la data de 31.10.2022 data la care a fost publicat pe site-ul emisiunii tv.

 

ANTENA TV GROUP SA

x