Antena Căutare

Regulamentul emisiunii Mireasa

“Mireasa” este un concurs reality-show matrimonial. Premiul cel mare poate fi castigat doar de cuplul care se va casatori in cadrul emisiunii sau daca nu exista un cuplu care sa se casatoreasca, telespectatorii isi voteaza fata si baiatul favorit, iar acestia pot deveni castigatorii Emisiunii.

Pe parcursul sezonului pot aparea si alte premii importante pentru concurenti si/sau telespectatori.

Telespectatorii isi voteaza favoritii in fiecare saptamana. Votul lor este important fiindca pot salva concurentele sau concurentii de la eliminare sau pot decide castigatorii emisiunii.

In fiecare saptamana cate o concurenta sau concurent poate parasi casa “Mireasa”. Concurentii pot fi eliminati prin votul celorlalti concurenti si cu ajutorul votului publicului.

Numarul concurentilor poate varia in timpul unui sezon.

Concurentii locuiesc in casa “Mireasa” si o parasesc doar cu acordul echipei de productie sau in situatiile comunicate de Producator. Nu au voie sa depasasca perimetrul stabilit.

Concurentii pot fi eliminati in cazul incalcarii Regulamentului, a regulilor casei sau a contractului semnat.

Concurentii sunt obligati sa respecte regulile de vot si sa isi sustina punctul de vedere in fata celorlalti concurenti sau in fata hostului emisiunii.

In Finala intra cuplurile care isi exprima intentia de a se casatori in cadrul Emisiunii. In acest sens, familiile acestora vor comunica Producatorului certificatele de nastere si toate documentele necesare in vederea depunerii cererilor de casatorie la Compartimentul de Starea civila. Cuplurile vor depune personal actele in vederea incheierii casatoriei la Primarie, in termenul prevazut de lege si vor accepta efectuarea analizelor medicale in vederea eliberarii certificatelor medicale prenuptiale.

In cadrul Finalei, dupa ce se va da stop vot si platformele de votare comunicate oficial se vor opri, se va prezenta clasamentul cu procentul voturi primite de la telespectatori pentru fiecare din cuplurile formate.

Cuplul clasat pe primul loc, avand procentul cel mai mare de voturi primite de la telespectatori, va putea fi declarat castigator al concursului si al premiului in valoare totala bruta de 40.000 (patruzecidemii) euro, cu conditia oficierii casatoriei in cadrul emisiunii, in direct. Casatoria va fi oficiata de catre Primar sau Ofiterul starii civile.

Dupa oficierea casatoriei in cadrul emisiunii, in direct, cuplul respectiv va fi desemnat castigator. Inmanarea premiului in valoare totala bruta de 40.000 (patruzecidemii) euro se va face in termenul prevazut in prezentul Regulament, de maxim 187 de zile de la data difuzarii Finalei.  Inmanarea premiului se va face in baza si cu conditia prezentarii in original a certificatului de casatorie, ca dovada a faptului ca cei doi sunt in continuare casatoriti.

In situatia in care cuplul situat pe primul loc, cu procentul de voturi cel mai mare de la telespectatori, refuza oficierea casatoriei sau aceasta nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat in clasament pe locul urmator, devine castigator, cu conditia  oficierii casatoriei in cadrul emisiunii in direct, castigand un premiu total brut in valoare de 20.000 (douazecidemii) euro.   

Pentru oricare din premiile mentionate mai sus, sunt valabile  aceleasi conditii, respectiv oficierea casatoriei in direct si prezentarea la data inmanarii premiului a certificatului de casatorie in original.

Toate premiile mentionate se impart in mod egal intre cei doi parteneri de cuplu, fiecare primind jumatate din valoarea premiului acordat.

In cazul in care, la data imanarii premiului, castigatorii nu prezinta certificatul de casatorie in original pentru a face dovada ca sunt casatoriti, premiul se anuleaza si nu va fi acordat nimanui.

Pentru evitrea oricarui dubiu, Conurentii finalisti vor realiza si vor transmite, la solicitarea Organizatorului, in scopul prezentarii in Emisiune si in toate mediile de comunicare a continutului Emisiunii, materiale audio-video si foto inregistrate sau realizate de acestia dupa incheierea Emisiunii pentru a reflecta viata de cuplu sau momentele traite impreuna pe o durata totala de 6 luni de la data difuzarii ultimei editii a Emisiunii in care au participat, dar nu mai putin de un material pe saptamana, in prima luna si un material pe luna, pentru lunile urmatoare.

Daca niciunul din cuplurile formate in casa Mireasa nu se casatoreste, telespectatorii isi voteaza fata si baiatul favorit. Cei doi favoriti ai saptamanii finale castiga fiecare cate un premiu in valoare de 10.000  (zecemii) de euro brut.

Premiile pentru fata si baiatul favorit pot fi acordate de catre Antena Tv Group S.A.  sau de catre un sponsor, sau partial de Antena Tv Group S.A.  si partial de catre un sponsor, dupa cum va decide Antena Tv Group S.A. Premiile obtinute de castigatori vor fi acordate in bani si/sau produse, valoarea totala cumulata a acestora fiind cea mentionata mai sus, proportia dintre premiile acordate in bani si/sau produse urmand a fi stabilita in mod unilateral si discretionar de Antena Tv Group S.A. Premiile obtinute de concurentii castigatori vor fi inmanate de catre Antena Tv Group [sau in cazul in care exista un sponsor desemnat de Producator care va acorda premiile, acestea vor fi inmanate de Antena TV Group impreuna cu sponsorul respectiv] in termen de maxim 90 (nouazeci) zile de la data difuzarii ultimei editii (Finala) a emisiunii-concurs in care Concurentii au participat si castigat.  

Premiul castigat de cuplul care se va casatori in cadrul Emisiunii va fi impartit in mod egal celor doi membri ai cuplului castigator, fiecare dintre acestia putand primi sume de bani si / sau produse astfel incat valoarea premiilor acordate fiecarui membru sa fie echivalenta, iar valoarea totala acordata sa fie egala cu valoarea totala bruta mentionata mai sus. Premiile vor fi acordate in lei la cursul de schimb valutar comunicat de BNR din ziua acordarii premiilor

               Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentului, astfel impozitul pentru premii, atat in bani cat si in produse, va fi retinut de catre «Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului/concurentilor castigatori. In acest sens, in cazul in care Concurentul castiga/dobandeste un premiu in produse, plata in bani a impozitului corespunzator produsului castigat se va face de Concurent catre Beneficiar intr-un termen de 30(treizeci) zile de la data difuzarii emisiunii in care Concurentul a castigat/dobandit premiul respectiv in produse (nedepunerea impozitului aferent premiului in termenul anterior mentionat  va conduce automat la pierderea premiului). Cuantumul impozitului aferent premiului in produse va fi comunicat in scris de catre Producator si/sau Beneficiar Concurentului in termen de 10(zece) zile de la data difuzarii Finalei.

 

 

ANTENA TV GROUP S.A.

 

x