Antena Căutare

A dansat pe coate şi i-a dat pe spate! Trei steluţe şi acceptarea cererii în căsătorie

Târâşul pe coate folosit în unitate s-a transformat într-un dans spectaculos ce a lăsat juriul fără cuvinte. Şi dacă ne gândim că, înainte de mişcări, iubita i-a acceptat cererea în căsătorie atunci ne dăm seama că n-avea cum să nu fie un moment de trei steluţe aurii

Târâşul pe coate folosit în unitate s-a transformat într-un dans spectaculos ce a lăsat juriul fără cuvinte. Şi dacă ne gândim că, înainte de mişcări, iubita i-a acceptat cererea în căsătorie atunci ne dăm seama că n-avea cum să nu fie un moment de trei steluţe aurii.

Reţeta lui Mihai Gabriel Toth a fost pe cât de simplă pe atât de complicată. A păşit în scenă cu un casetofon de "ultimă generaţie" şi a trecut la fapte. Şi cum nu-i ieşeau la fel de bine paşii dacă nu se aşeza la casa lui, arădeanul a lăsat burlăcia şi a îngenuncheat în faţa iubitei sale.

Declaraţie, inel, "DA" şi multe aplauze! Mai adăugăm cuplului şi un bebeluş, care îşi va face în curând apariţia, şi putem trece la treabă. Boxele dau pe muzică popularul, iar dansul ne aduce aminte de "SIMPLU". O nebunie de moment, ce n-avea cum să se termine altfel decât cu o trecere mai departe.

Hai, nea Gabriele, că data viitoare ne chemi la nuntă, iar spre fazele următoare facem şi botezul!

Cosmin Soare, concurentul-minune de la "România Dansează", spectacol de senzație pentru Maria Cârneci!... Culmea dansului: să te mişti atât de bine şi să n-ai iubit! Fetele de la Jinx sunt la mare căutare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x