Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Andreea Balan are un fan la “Romania Danseaza”, care a incercat sa se miste "Bini di tat”

Simion Aurel Florin, in varsta de 28 de ani, este din Bucuresti. Fan Andreea Balan. Mereu si-a dorit sa danseze macar o singura data cu ea, dar pana atunci a facut-o pe melodia lui Skizzo Skillz feat. Karie – “Bini di tat".

Simion Aurel Florin, in varsta de 28 de ani, este din Bucuresti. Fan Andreea Balan. Mereu si-a dorit sa danseze macar o singura data cu ea, dar pana atunci a facut-o pe melodia lui Skizzo Skillz feat. Karie – “Bini di tat".Simion Aurel Florin, in varsta de 28 de ani, este din Bucuresti si este fan Andreea Balan.

Mereu si-a dorit sa danseze macar o singura data cu ea, dar pana atunci a dansat pe melodia lui Skizzo Skillz feat. Karie – Bini di tat".

Totusi, nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor juriului si a primit trei stelute rosii.

CRBL chiar l-a ironizat, spunand ca nu merita nici macar aplauze furtunoase si ca era perfect daca venea imbracat in Andreea Balan.

Bendeac i-a marturisit ca l-ar pune sa se imbrace cum trebuie si sa repete numarul, ca sa beneficieze de trei stelute galbene, in timp ce Monica i-a spus ca mai are de lucrat la coregrafie.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza