Antena Căutare

Andrei Taină vs Cosmin Soare | Juriul merge mai departe alături de CAPOEIRA lui Cosmin Soare

Andrei Taină a mers pe popping, în timp ce Cosmin Soare ne-a arătat că este un maestru în "Capoeira". După două momente de senzaţie, juraţii au decis să-l păstreze în competiţie pe cel care a adus Brazilia în platoul "România Dansează"

Andrei Taină a mers pe popping, în timp ce Cosmin Soare ne-a arătat că este un maestru în "Capoeira". După două momente de senzaţie, juraţii au decis să-l păstreze în competiţie pe cel care a adus Brazilia în platoul "România Dansează".

Progresul lui Andrei se vede şi e remarcat imediat de CRBL. Dansul este bun, spectaculos, iar Cosmin Soare, aflat în culise, apreciază evoluţia şi îşi dă seama că are nevoie de cele mai bune minute din viaţa sa pentru a trece mai departe.

Ce se întâmplă pe scenă e emoţie pură. Lumea aşteaptă cu sufletul la gură fiecare mişcare. Se termină cu aplauze, iar câţiva spectatori sunt surprinşi cu ochii umeziţi. Chiar şi-aşa, decizia este grea!

"Două momente total diferite, dar la fel de sclipitoare. Sunteţi foarte buni", sunt cuvintele Monicăi Petrică, dar juraţii s-au decis: COSMIN SOARE merge mai departe!

Juriul i-a ales pe cei mai buni! Rareș și Alessia, Cosmin Soare și Bianca și Radu sunt primii care merg direct în MAREA ... Dede şi Robi vs. Radu şi Bianca | Dragostea a învins, iar Bianca şi Radu sunt aleşii juriului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x