Antena Căutare

Ay, ay, ay, chicas! Reţeaua de socializare "Hi 5" l-a adus în România, iar pasiunea pentru dans, pe scenă

"Ma' man!" este din Republica Dominicană, trăieşte în România şi ştie să facă sarmale. Şi-a găsit aleasa la noi, în România, şi tot la noi vrea să ajungă un mare dansator.

"Ma' man!" este dominican, trăieşte în România şi ştie să facă sarmale. Şi-a găsit aleasa la noi, în România, şi tot la noi vrea să ajungă un mare dansator.

Starlin Belen, pe numele lui, este de fapt cunoscut drept "Pantera". A fost fascinat de o româncă de-a noastră, pe care a cunoscut-o pe prima reţea de socializare, "Hi5". Hai că sigur vă aduceţi aminte!

Despre ea, soţia sa, are doar cuvinte de laudă, la fel şi despre România, de unde n-ar mai pleca. Îi este dor de acasă, însă se simte bine aici. Plus că cele mai frumoase fete, spune el, le-a văzut pe plaja din Constanţa, nu pe cea din Dominicană.

E instructor de fitness şi e pasionat de dansul latino. Vă mai spunem atât! A încins scena de la "România Dansează", a făcut show! A primit cele trei steluţe aurii şi, cu siguranţă, veţi mai auzi de el.

Că doar sângele apă nu se face!

Evantaie, culori şi sincronizare ca la carte: Ele sunt fetele zglobii care au "X-tazy(at) juriul!... Ce-ar fi tango-ul fără pasiune sau breakdance-ul fără atitudine? De data asta, s-a lăsat cu steluţe roşii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x