Antena Căutare

Bairam la "Romania Danseaza": Asa se numeste concurenta cu drapelul national la brau si unghii tricolore!

Aparitie inedita pe scena show-ului "Romania Danseaza", printre alti concurenti care au incercat sa impresioneze cu dansul liber, fara un stil anume sau o tinta precisa. Primaria din Bragadiru, judetul Ilfov, a fost reprezentata de Bairam Adriana, in varsta de 28 de ani, care lucreaza la departamentul Resurse Umane. Nu stim daca a avut acordul primarului, dar show-ul a fost total!

Aparitie inedita pe scena show-ului "Romania Danseaza", printre alti concurenti care au incercat sa impresioneze cu dansul liber, fara un stil anume sau o tinta precisa. Primaria din Bragadiru a fost reprezentata de Bairam Adriana, in varsta de 28 de ani, care lucreaza la departamentul Resurse Umane. Nu stim daca a avut acordul primarului, dar show-ul a fost total!

Intr-o tinuta sexy si cu un par vopsit, rosu ca focu', dar si cu unghii tricolore, a dansat indracit pe ritmuri de muzica usoara si populara. Insa, momentul culminant a fost atunci cand si-a dat jos fusta si a ramas doar in body, cu tricolorul romanesc incins la brau.

Mihai Bendeac a inlemnit, dar apoi si-a revenit: "Pentru bairam e perfect, dar nu si pentru concursul asta!"

"Este cel mai bun functionar din tara asta. Ai dansat foarte frumos la bairamul nostru!", a completat ironic CRBL.

Trei stelute rosii si aventura sa la "Romania Danseaza" se incheie acum si aici.

Un columbian a dansat spectaculos cu un cub, iar CRBL l-a imitat: Vezi ce a iesit!... Mihai Bendeac i-a cerut unei concurente „Romania Danseaza” sa divorteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x