Antena Căutare

Ca doi frati: contemporan si street dance!

Cand erau mici, parintii au divortat. Asta i-a afectat teribil. Au fost crescuti numai de data, iar dansul i-a ambitionat.

Cand erau mici, parintii lor au divortat. Asta i-a afectat teribil. Au fost crescuti numai de tata, iar dansul i-a ambitionat.

Povestea lor de viata doare. Tare. Cand erau mici, unul de cateva luni, celalalt de doi ani, parintii lor au divortat. Bogdan si Mihai Adrian au ramas alaturi de tatal lor. "Mama nu s-a mai interesat de noi. Aveam nevoie de ea la zilele de nastere, la Craciun, la... Ce sarbatoare e aia daca nu e in familie?"

Unul danseaza "contemporan", altul e pe "street". Primul, gratios, cu zece ani de "coregafie", cel de-a doilea nebunatic: deplasari de ligamente, oase rupte, clavicule..."Gata, ajunge!", il roaga CRBL sa se opreasca dupa ce incepe sa-si "expuna" problemele pricinuite de dans. Niciunul nu se vaita. "A fost modul lor de viata, de a se ambitiona, de a lupta cu toate durerile pe care le-au avut", spune tatal lor. Cuvintele sunt putine...

Fratele cel mare ia trei stele, apoi trece pe scaun, ca "jurat", in locul lui Bendeac, pentru a-si urmari mezinul. Doua stele. Atunci, baietii vin cu o propunere. Cei doi sa mearga mai departe ca...frati, in acelasi numar. Monica se supara. "Avea dreptate!", spune Bendeac. "Vazuse in cel mare un dansator de contemporan, era nisa ei, dar noi am crezut ca asa, impreuna, au sanse mai mari!"

"Oameni buni, acesta se numeste dans!" JUST DANCE... Clovni, arlechini si balerine au invadat scena de la "Romania Danseaza"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x