Antena Căutare

CRBL, față în față cu balerinele din concurs: juratul a primit o pedeapsă zdravănă

O concurentă a reuşit să o transforme pe Monica Petrică în cel mai exigent membru al juriului. Balerina noastră l-a pedepsit pe CRBL pentru că nu a apreciat din prima talentul tinerei care îi poate călca pe urme.

O concurentă a reuşit să o transforme pe Monica Petrică în cel mai exigent membru al juriului. Balerina noastră l-a pedepsit pe CRBL pentru că nu a apreciat din prima talentul Sofiei Sitaru, care îi poate călca pe urme.

Dansatoarea a venit pregătită să danseze pe o variaţie din baletul "Baiadera", iar mişcările ei i-au impresionat pe Monica Petrică şi Connect-R. Numai CRBL nu s-a lăsat convins din prima.

Monica l-a trimis pe colegul de juriu direct pe scenă, lângă balerina alături de care a fost supus şi unui exerciţiu. Cei doi au făcut împreună un arabesque, una dintre cele mai cunoscute mişcări de balet.

“Nu sunt aşa rău precum par, dar Monica a început să mă enerveze foarte tare, pentru că ştie prea multe despre balet”, şi-a justificat artistul gestul de a-i acorda steluţa roşie.

După ce a văzut că baletul nu este tocmai floare la ureche, CRBL i-a acordatul steluţa galbenă pe care o merita.

Numai că CRBL nu s-a învăţat minte şi a mai acordat o steluţă roşie unui greup de balerine, Motiv pentru care Monica i-a atras din nou atenţia.

Juratului i s-a oferit încă o şansă, cu grupul de "lebăduţe", iar de această dată a ochit mai bine talentul şi le-a acordat o steluţă galbenă.

Păpuşile au prins viață pe ringul de dans: Alina și Ștefan, marioneta și păpușarul... Și mâine e o zi... bună de repetiții: Adrian Petre, întors din drum de lipsa de experiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x