Antena Căutare

Ce feţe au făcut juraţii! Salsa cu "chip de mort", ăsta DA spectacol!

Alex, Elena, Ianis, Alexandra, Viorel, Lavinia Toma, Lavinia Giurca şi Ştefan. Patru băieţi şi patru fete care au speriat juriul atunci când au păşit pe scenă. La propriu!

Alex, Elena, Ianis, Alexandra, Viorel, Lavinia Toma, Lavinia Giurca şi Ştefan. Patru băieţi şi patru fete care au speriat juriul atunci când au păşit pe scenă. La propriu!

Împreună formează trupa Encanto Juniors, iar la "România Dansează" au venit cu un moment cu totul inedit.

Vin din Constanţa, sunt de naţionalităţi diferite, însă au o mare pasiune pentru dans şi pentru spectacol. În viaţa de zi cu zi, sunt oameni normali, cu locuri de muncă, cu griji şi bucurii. Alex, Lavinia Giurca şi Elena sunt instructori de dans, Ştefan lucrează în asigurări, Lavinia Toma este asistent manager, Viorel este şofer pe ambulanta la SMURD, iar Alexandra este elevă în clasa a XII-a.

Coregrafiile sunt făcute de Vlad, coregraful trupei. Alex ştie să cânte la chitară. Se adună cu toţii în mall-ul oraşului, la serile de karaoke. Sunt cei mai buni prieteni, iar atunci când vine vorba de dans... Momentul de pe scena "România Dansează" a fost unul spectaculos. Un altfel de... "salsa".

"Sunteţi buni, ce să mai, aveţi trei steluţe aurii", le-a spus Connect-R.

Ce spuneai, CRBL, că nu-ţi place salsa?

FOTO! CRBL e nostalgic: A găsit unul dintre jocurile copilăriei tale!... I se spune Bestia şi a învăţat să danseze de la televizor. "Înălţimea Voastră, sărut mâinile!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x