Antena Căutare

Clovni, arlechini si balerine au invadat scena de la "Romania Danseaza"!

Un clovn care se respecta nu vine niciodata singur la un concurs de dans. Isi aduce toata trupa cu el! Iar spectacolul e pe masura! Trupa Ritm a adus culoare si magie la “Romania Danseaza”.

Un clovn care se respecta nu vine niciodata singur la un concurs dans. Isi aduce toata trupa cu el! Iar spectacolul e pe masura! Trupa Ritm a adus culoare si magie la “Romania Danseaza”.

Au atata energie, incat nu poti sa ii opresti ca sa ii numeri. Acestia sunt copiii din trupa Ritm, care au adus dansul din arena circului la “Romania Danseaza”.

Deghizati in clovni, arlechini si balerine, ei danseaza cu o pasiune de nemarginit. Au venit la concurs din dragostea pentru dans. Nici macar nu stiu cat de mare e premiul pe care l-ar putea castiga.

“Sunt mai multe valize pentru toti?”, intreaba una dintre micutele dansatoare.

“Eu mi-as lua 700 de bluze scumpe”, raspunde o alta. “Eu mi-as cumpara zece peruci”, completeaza cea mai mica dintre ele.

Cand au intrat pe scena, au umplut sala de magie si culoare. Dansul lor e o explozie de bucurie! De aceea, au obtinut cele trei stele aurii.

Ca doi frati: contemporan si street dance!... Uite cine i-ar putea lua locul Monicai Petrica in juriul „Romania Danseaza”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x