Antena Căutare

CRBL: "Am iubit şi am lăsat de multe ori! Sper să nu mă prindă blestemul”

Vizibil emoţionat pe scena România Dansează, la filmările pentru cea de-a doua semifinală a super show-ului, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, CRBL a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare: „Mă gândeam de câte ori am iubit şi am lăsat....să nu mă prindă blestemul!”.

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, are o familie extraordinară, însă a preferat dintotdeauna să îşi ţină viaţa personală cât mai departe de ochii curioşilor. Vizibil emoţionat pe scena ”România Dansează”, la filmările pentru cea de-a doua semifinală a super show-ului, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, CRBL a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare: „Mă gândeam de câte ori am iubit şi am lăsat....să nu mă prindă blestemul!”.

Totul a pornit de la melodia aleasă de trupa Contemp Infusion – un remix al piesei „Cine iubeşte şi lasă”, trupă din care face parte şi Cezara, concurenta bolnavă de epilepsie. Cei trei juraţi au rămas pur şi simplu interzişi când s-au aprins luminile pe scenă şi au văzut-o pe Cezara, executând un număr acrobatic la o înălţime ameţitoare. „N-am voce!” a strigat CRBL.

Şi la preselecţii, fetele de la Contemp Infusion i-au răvăşit pe juraţi. „Nu sunt un priceput al dansului contemporan, dar a fost primul moment aici, la România Dansează, când scaunul de jurat s-a transformat într-un scaun de spectacol extraordinar!” le-a spus Connect-R fetelor, după prestaţia lor, iar CRBL a continuat: „Un om care are o piatră de moară cu care trebuie să danseze se numeşte erou. Dacă nu ar dansa, dacă i-ai lua dansul, i-ai lua viaţa, i-ai lua tot!”.

Dacă vor reuşi fetele să treacă mai departe in finala super show-ului, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Andreea Bălan, cea mai spectaculoasă priză din cariera ei... Pompierii au fost mai tari decât Matrix! Juriul merge mai departe cu trupa Jinx...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x