Antena Căutare

Dans masculin la bara, pe tocuri!!! Acrobatul Laurentiu Ion i-a lasat pe toti cu gura cascata!

Laurentiu Ion este un acrobat talentat, insa este un baiat sarac, care isi ajuta familia. Astazi, la "Romania Danseaza", a lasat audienta cu gura cascata, inclusiv pe jurati.

Laurentiu Ion este un acrobat talentat, insa este un baiat sarac, care isi ajuta familia. Astazi, la "Romania Danseaza", a lasat audienta cu gura cascata, inclusiv pe jurati.

Mama sa il lauda si confirma ca ii ajuta cu bani, de cand era copil, pentru ca munceste din greu de mic.

Parintii s-au despartit cand el avea cinci ani si sunt saraci. El a ramas cu mama. Mai are trei frati: Beatrice, 10 ani, Madalina, 27 ani, casnica, casatorita si doi copii si Costel, 31 de ani, lucreaza pe santier, casatorit. Sora de 10 ani locuieste cu el si cu mama, 49 de ani, care este femeie de serviciu la un restaurant din Bucuresti.

S-a dus la scoala de circ. Din cauza situatiei financiare a renuntat la scoala cand avea 14 ani si s-a dus sa faca cursuri de circ, dupa care la 18 ani a inceput sa lucreze in lumea circului. Pana la urma a facut 10 clase. La circ avea numere cu esarfe si trapez.

Mama si sora cea mica sunt cele mai importante persoane din viata lui . Pe Beatrice chiar o invata scheme de acrobatie si colaboreaza impreuna la diverse show-uri.

Visul lui? Isi doreste sa aiba o casa a lor fara sa mai fie nevoiti sa fie dati afara cu forta! Acum, ellucreaza la un celebru club din Capitala.

Numarul lui, care a socat publicul, lasandu-i cu gura cascata, la propriu, a obtinut doua stele aurii,suficiente cat sa mearga mai departe.

Mihai Bendeac nu a mai vazut nicio femeie care sa faca asa ceva, pe tocuri: "A fost unul dintre cele mai bune numere vazute astazi. Multumim".

CRBL apreciaza mometul eiefortul , dar "nu consider ca este un numar de dans! Nu am simtit ritmica pe nicio bucata muzicala", a spus artistul, care i-a acodat steluta rosie.

Monica a admirat mobilitatea lui: "Eu n-as putea sa fac niciodata asa ceva!".

Mihai Bendeac, surprins de un concurent: "Ma bucur cand iau teapa!"... Intalnire de gradul zero intre Bendeac si Andreea Popescu, fosta sa iubita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x