Antena Căutare

Dede şi Robi vs. Radu şi Bianca | Dragostea a învins, iar Bianca şi Radu sunt aleşii juriului

Duelul dintre perechile Dede-Robi şi Radu-Bianca e o combinaţie de emoţie, iubire şi spectacol. Juraţii au avut o misiune de-a dreptul imposibilă, dar, asemenea unor filme cu "Happy End", dragostea a fost cea care a învins

Duelul dintre perechile Dede-Robi şi Radu-Bianca e o combinaţie de emoţie, iubire şi spectacol. Juraţii au avut o misiune de-a dreptul imposibilă, dar, asemenea unor filme cu "Happy End", dragostea a fost cea care a învins.

Dansul contemporan n-are cum să nu te mişte, iar atunci când este realizat de oameni talentaţi devine o sursă puternică de sentimente frumoase.

Monica Petrică a simţit ceva nesiguranţă între Dede şi Robi, dar momentul lor e gustat de public. De cealaltă parte, Radu şi Bianca îşi termină momentul în lacrimi, dar un sărut ne-arată că sunt de bucurie. Formează un cuplu şi în viaţa reală, iar asta se simte.

Connect-R e răpus de ce a văzut şi îi alege, cu greu, pe Dede şi Robi! CRBL merge cu Bianca şi Radu, iar decizia finală îi va aparţine Monicăi Petrică. "Voi alege cuplul care se potriveşte cel mai bine, din toate punctele de vedere: BIANCA ŞI RADU"

Andrei Taină vs Cosmin Soare | Juriul merge mai departe alături de CAPOEIRA lui Cosmin Soare... Ansamblul Kozaciok, trimis în marea finală de votul publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x