Antena Căutare

Forţa şi spectacolul au învins emoţia, iar Marcel Conţulescu merge mai departe

Varianta de TITANIC a lui Marius Marin a fost plăcută ochiului, dar nu suficient de emoţionantă pentru a putea bate elementele de forţă şi spectacol ale lui Marcel Conţulescu

Varianta de TITANIC a lui Marius Marin a fost plăcută ochiului, dar nu suficient de emoţionantă pentru a putea bate elementele de forţă şi spectacol ale lui Marcel Conţulescu.

N-a fost o decizie uşoară, dar juraţii s-au ridicat în picioare la finalul unui singur moment, acela semnat de Marcel Conţulesc. Dansatorul din Republica Moldova a părut venit de pe altă Planetă, în sensul pozitiv, şi a reuşit s-o şocheze de-a dreptul pe Monica Petrică.

Micile erori l-au făcut pe Marius Marin să se scufunde cu al său Titanic în duelul galei secunde de la România Dansează! Dar nu există pierzători, ci doar dansatori care vor munci mai mult şi cu care ne vom reîntâlni, mai pregătiţi şi motivaţi, în sezonul următor!

Pompierii au fost mai tari decât Matrix! Juriul merge mai departe cu trupa Jinx... Trăiască Jameia! ”Mândria vacilor” a pierdut duelul pe mâna lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x