Antena Căutare

Pirte vs Robots | Profii de popping din trupa Robots i-au învins pe frații Pirte

Popping versus streetdance sau trupa Robots în luptă cu frații Pirte. Cel de-am doilea duel din prima semifinală s-a închiat cu o victorie robotică.

Popping versus streetdance sau trupa Robots în luptă cu frații Pirte. Cel de-am doilea duel din prima semifinală s-a închiat cu o victorie robotică.

Cele două trupe de dansatori au dat dovadă de fair play și au recunoscut talentul adersarilor. ”Au avut puține desincronizări, dar ăn rest a fost tare, au fost energici tot timpul”, au spus roboțiii despre rivalii lor, frații Pirte.

Trupa Robots a câaștigat duelul, așa că este cu un pas mai aproape de finală.

”Ca să înțelegi exact ce e popping-ul te uiți la Robots. Sunteți foarte ingenioși, aveți foarte mult haz”, a comentat Connect-r.

”Nu numai tehnica v-a ajutat, ci și imaginația. Un moment foarte bun, foarte bine gândit”, le-a spus Monica Petrică.

Dacă vreți să vedeți trupa Robots în finala ”România Dansează”, trimiteți un SMS cu textul "ROBOTS", la 1313. Puteți câștiga unul dintre cele trei iPhone 5C puse la bătaie sau un iPad Air în marea finală. Numărul de SMS-uri pe care le puteți trimite este nelimitat.

Kozaciok vs X-Tazy | Ansamblul Kozaciok a câștigat duelul cu fetele de la X-Tazy... Dublă accidentare în platoul „România Dansează”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x