Antena Căutare

Frumoasele au învins Bestia: Micuțele indience de la Apsara au câștigat duelul cu Andreea Popa

Fetițele din trupa de dans indian Apsara au câștigat duelul cu Bestia Andreea Popa. La votul juriului, cele două au avut ceva emoții, iar Connect-R a fost cel care le-a salvat.

Fetițele din trupa de dans indian Apsara au câștigat duelul cu Bestia Andreea Popa. La votul juriului, cele două au avut ceva emoții, iar Connect-R a fost cel care le-a salvat.

Când și-au aflat adversarul, fetele de la Asara au avut o surpriză: ”Nu ne-am așteptat la un astfel de adversar. Credem că i se spune Bestia pentru că dansează foarte dur”.

Andreea Popa are șapte ani și i se spune Bestia pentru că, spune ea, ”atunci când dă cineva drumul la muzică dezlănțuie bestia din ea”.

Bestia nu e impresionată de dansul celor pe care le-a avut ca adversare: ”Mie nu-mi place dansul indian. Nu m-aș vedea îmbrăcată așa”.

CRBL a fost singurul membru al juriului care a vrut ca Bestia să aibă șansa de a ajunge în finală: ”Eu o să încerc să jurizez două dansuri executate de oameni mari. Frumoase ambele momente, curate. Merg cu Bestia”.

Însă Connect-R a dus dansul indian mai departe: ”Ați fot geniale, Apsara, dar pe de altă parte, Bestia a demonstrat că este o street-eriță adevărată. O să aleg în funcție de ce am simțit. Merg mai departe cu Apsara”.

Dacă vreți să vedeți trupa Apsara în finala ”România Dansează”, trimiteți un SMS cu textul "APSARA", la 1313. Puteți câștiga unul dintre cele trei iPhone 5C puse la bătaie sau un iPad Air în marea finală. Numărul de SMS-uri pe care le puteți trimite este nelimitat

Duelul popularilor! Neamțul s-a impus în fața Budureștilor... Anna și Eugen au câștigat duelul contemporanilor cu fetele de la Contemp Infusion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x