Antena Căutare

I se spune Bestia şi a învăţat să danseze de la televizor. "Înălţimea Voastră, sărut mâinile!"

Are şase ani (pe cuvânt vă spunem!), s-a născut în Bucureşti şi este un copil adorabil. A venit la "România Dansează" pentru a arăta lumii întregi ce poate ea în materie de dans.

Are şase ani (pe cuvânt vă spunem!), s-a născut în Bucureşti şi este un copil adorabil. A venit la "România Dansează" pentru a arăta lumii întregi ce poate ea în materie de dans. Şi vă mai spunem ceva... Aşa un optimism, noi n-am mai întâlnit!

"Atunci când aud muzică, îmi vine să dansez, acasă, pe stradă, oriunde şi oricând. Cred că o să câştig trofeul", spune Andreea.

Fără inhibiţii, cu mâinile în buzunare şi cu o şapcă pe cap, ANDREEA a păşit pe scenă cu ATITUDINE! I-a făcut pe juraţi să râdă cu pofta. De ce? Pentru că ei, la şase ani, i se spune "bestia"! Sigur şi-au închipuit ei ce avea să urmeze!

A dansat streetdance. Nişte mişcări şi o siguranţă de sineee... "Dacă veneam şi eu să concurez la România Dansează şi ar fi trebuit să intru după tine, plecam acasă", au fost cuvintele lui Connect-R.

A luat cele trei steluţe aurii şi ne-a lăsat pe toţi muţi de uimire. Doamne, dar CE COPIL!

Ce feţe au făcut juraţii! Salsa cu "chip de mort", ăsta DA spectacol!... Evantaie, culori şi sincronizare ca la carte: Ele sunt fetele zglobii care au "X-tazy(at) juriul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x