Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Jorge a câştigat bătălia dintre Connect-R şi CRBL: "Noi muncim să impresionăm fata, vine Jorge şi gata!”

Are 23 de ani, dar se poate lăuda deja cu o carieră de peste 20 de ani în dans. Natalia a păşit pe scenă la doar 2 ani jumate, alături de baletul în care dansa mama ei.

Are 23 de ani, dar se poate lăuda deja cu o carieră de peste 20 de ani în dans. Natalia a păşit pe scenă la doar 2 ani jumate, alături de baletul în care dansa mama ei.

Pasionată de ceea ce făcea mama ei, şi-a dorit mult să iasă alături de ea pe scenă, aşa că şi-a pregătit un moment şi a insistat până a reuşit. De atunci, Natalia a aprofundat mereu dansul, până l-a dus la rang e artă. Pe juraţii România Dansează i-a cucerit încă de când a păşit pe scenă, cu eleganţa şi graţia sa.

Şi-au disputat întâietatea la vorbit cu frumoasa Natalia, ba mai mult, CRBL a vrut să îl înveţe şi pe el câteva mişcări de belly dance, iar Connect-R a fost cel care le-a ţinut ritmul.

La final însă, frumoasa Natalia a părăsit scena la braţul lui Jorge, spre disperarea celor doi juraţi: „Noi muncim să impresionăm fata, vine Jorge şi gata!” a glumit Connect-R.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în marea premieră România Dansează. Tot atunci, telespectatorii se vor putea delecta cu un număr impresionant de bellydance, pregătit de frumoasa Natalia.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza

Video