Antena Căutare

Jos cu...sapca pentru trupa "AS". Si CRBL chiar a facut-o!

Talent, frumusete si energie! Acestea sunt cuvintele ce le-ar putea descrie pe fetitele care formeaza trupa de dans “AS”. La varsta lor, ele fac ceea ce doar dansatorii profesionisti reusesc!

Talent, frumusete si energie! Acestea sunt cuvintele ce le-ar putea descrie pe fetitele care formeaza trupa de dans “AS”. La varsta lor, ele fac ceea ce doar dansatorii profesionisti reusesc!

Trupa AS a luat fiinta la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, sub coordonarea Monei Teodorescu, care este si coregrafa grupului. Cele doua fiice ale sale, de cinci si sase ani, sunt soliste in trupa si danseaza cu o pasiune de neegalat.

“Spectacol inseamna sa zambim, sa dansam frumos si sa nu fim triste”, spune una dintre fetite.

Inainte de a intra pe scena de la Romania Danseaza, in culise e forfota mare. Micutele alearga de colo colo, isi cauta costumele si se coafeaza.Vor sa arate perfect pentru marele moment!

In fata juriului, lasa emotiile de-o parte, se aseaza pe pozitii si incep dansul. Pentru dans, au ales un colaj de piese drum’n’bass. Se sincronizeaza perfect, iar energia lor a cuprins publicul si i-a facut pe jurati sa se ridice in picioare.

Trupa “AS” a obtinut trei stele aurii.

“Nu v-am judecat ca pe un grup de copii, ci ca pe o trupa de oameni maturi. A fost exceptional!”, le-a spus Bendeac care a marturisit ca, vazandu-le, isi doreste sa faca si el copii.

“Energie, pasiune, cu adevarat un show”, completeaza Monica Petrica.

Impresionat de dansul fetelor, CRBL le-a oferit sapca sa cu tot cu autograf. Ele isi continua acum drumul spre marele premiu de 50.000 de euro.

Roxana, dansatoarea din... orice! (Atentie, imagini... frumoase)... Monica Petrica a dansat alaturi de micuta balerina din Amzacea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x