Antena Căutare

Juriul i-a ales pe cei mai buni! Rareș și Alessia, Cosmin Soare și Bianca și Radu sunt primii care merg direct în MAREA FINALĂ

Momentul mult așteptat al primei semifinale din acest sezon a adus cu el muuultă emoție.

Momentul mult așteptat al primei semifinale din acest sezon a adus cu el muuultă emoție. Dintre cei șase câștigători ai duelurilor, doar trei au un loc asigurat în finală.

Au muncit, s-au duelat și au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul. Și le-a ieșit! CRBL, Monica și Connect-r i-au trimis pe RAREȘ și ALESSIA, COSMIN SOARE, BIANCA și RADU direct în marea finală "România Dansează".

Bucuria a atins cote maxime, însă asta nu e tot! Pentru ceilalți trei, Cheerladers Râșnov, Robots și Ansamblalul Kazaciok, emoțiile continuă, întrucât voi veți decide care dintre ei merge mai departe, în finală.

Preferații voștri pot ajuge în finala ”România Dansează” doar cu suștinerea voastră. Trimiteți un SMS la 1313 cu textul:

  • "KOZACIOK" (dacă vreți ca Ansamblul Kozaciok să meargă în finală)
  • "RASNOV" (dacă vreți ca trupa CHEERLEADERS RÂȘNOV să meargă în finală)
  • "ROBOTS" (dacă vreți ca trupa ROBOTS să meargă în finală)

Luni, 28 aprilie, Jorge și Andreea Bălan vor fi prezenți la "Observator 16", unde vor spune STOP VOT. Așadar, trupa care va obține cele mai multe voturi va ocupa un loc în marea finala "România Dansează". Nu uitați că au nevoie de voi!

Puteți câștiga unul dintre cele trei iPhone 5C puse la bătaie sau un iPad Air în marea finală. Numărul de SMS-uri pe care le puteți trimite este nelimitat.

CHEERLADERS RÂȘNOV vs CHEERS BISTRIȚA | Duelul majoretelor a fost câștigat de Râșnov... Andrei Taină vs Cosmin Soare | Juriul merge mai departe alături de CAPOEIRA lui Cosmin Soare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x