Antena Căutare

LISTA CONCURENTILOR din marea finala "Romania Danseaza", de pe 19 mai!!!

Astazi, in cadrul Observatorului de la ora 16, Jorge a anuntat cine va merge mai departe la "Romania Danseaza", in marea finala! Pe langa primii trei finalisti alesi de jurati, trupa Freakquency (CRBL), Trupa As (Mihai Bendeac) si fratii Adrian (Monica Petrica), Adrian si Tatiana vor lupta pentru cei 50.000 de euro pusi in joc!

Astazi, in cadrul Observatorului de la ora 16, Jorge a anuntat cine va merge mai departe la "Romania Danseaza", in marea finala! Pe langa primii trei finalisti alesi de jurati duminica seara, trupa Freakquency (CRBL), Trupa As (Mihai Bendeac) si fratii Adrian (Monica Petrica), Adrian si Tatiana vor lupta pentru cei 50.000 de euro pusi in joc!

"E o mobilizare de forte incredibila. Juratii s-au concentrat aseara, au facut alegerea asa cum au stiut mai bine. [...] Sunt atat de multi copii creativi in Romania, sunt foarte curios ce se va intampla in finala. Va fi o dezlantuire totala, dar decizia este a publicului", a spus Jorge.

Adrian si Tatiana s-au alaturat celorlalti opt finalisti din primele doua gale: RomaFest, Gabriel Cocos, Raluca si Tudor, 1st Class, Irina Tarau, Trouble Crew, Kult Vibe si Andreea Popescu.

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

CRBL in cautarea lui PETRE... INTERZIS CARDIACILOR! Roxana Chiperi, dezlantuita in platoul Acces Direct!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x