Antena Căutare

Monica Petrica le-a rupt inimile juratilor Romania Danseaza!

Din momentul in care au primit propunerea Antenei 1 de a face parte din juriul celui mai fresh show al primaverii, Romania Danseaza, Monica, Mihai si CRBL au inceput sa petreaca tot mai mult timp impreuna. Preselectiile show-ului i-au facut martorii unor momente incredibil de emotionante, iar trairile lor au trecut si dincolo de scena. Monica le-a rupt inimile celor doi jurati Romania Danseaza!

Monica Petrica, CRBL si Mihai Bendeac sunt juratii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “Romania Danseaza” are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009 in Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazeaza pe emoții, senzatii, trairi toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului.

Daca CRBL si Monica Petrica vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii si al stilului, Mihai Bendeac isi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate in domeniu. Fiind cel mai popular format international de dans, „Romania danseaza” are ca prima regula diversitatea, astfel ca pe micile ecrane vom vedea oameni de toate varstele si toate stilurile de dans posibile.

CRBL, super emotionat de o micuta balerina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x