Antena Căutare

Monica Petrică, purtată pe braţe de doi bărbaţi!

E una dintre cele mai graţioase prezenţe din showbiz-ul autohton, aşa că nimeni nu şi-ar fi imaginat-o vreodată pe jurata România Dansează, frumoasa balerină Monica Petrică, dansând altceva decât balet.

E una dintre cele mai graţioase prezenţe din showbiz-ul autohton, aşa că nimeni nu şi-ar fi imaginat-o vreodată pe jurata România Dansează, frumoasa balerină Monica Petrică, dansând altceva decât balet.

I-a lăsat pe toţi fără cuvinte atunci când după reprezentaţia unei trupe venite tocmai de peste Prut, Monica s-a lăsat purtată pe braţe de doi bărbaţi, a jucat o învârtită moldovenească, ba chiar i-a provocat pe cei doi colegi de juriu la un moment de street dance.

Deşi s-au prezentat în concurs cu o suită de dansuri populare, ansamblul Comorile Neamţului a impresionat încă de la primele mişcări pe scena ”România dansează”. L-au făcut pe CRBL să exclame „Mi-a fost frică să nu rupeţi scena!”, iar pe Connect-R să le cânte fetelor refrenul „E genul de fată, crescută la ţară!”. Frumoşi şi talentaţi, moldovenii le-au demonstrat juraţilor că ştiu mai toate tipurile de dans. „S-au prezentat cu o suită de dansuri moldoveneşti, dar ne-au provocat şi la vals, au dansat şi street dance, am văzut şi o aruncare pe spate, făcută în cizme şi port popular. Ne-au surprins frumos şi nu pot decât să îi felicit din inimă” a spus mândră Monica.

Întregul moment va putea fi vizionat duminica aceasta, de la 20:30, în cel mai nou episod ”România dansează”, la Antena 1.

Ce-ar fi tango-ul fără pasiune sau breakdance-ul fără atitudine? De data asta, s-a lăsat cu steluţe roşii!... Fac cinste numelui de trupă: Fetițele de la DIV'AS au cucerit platoul ”Acces Direct”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x