Antena Căutare

Nebun de bune! Auriu la masa juriului pentru fetele de la JINX

Cinci fete, trei steluţe aurii, zero iubiţi! Așa au pornit domnișoarele de la “Jinx” în drumul către marea finală România Dansează.

Cinci fete, trei steluţe aurii, zero iubiţi! Așa au pornit domnișoarele de la “Jinx” la audiții, în drumul către marea finală România Dansează.

Și au știut ele ce au știut, că doar Connect-R și CRBL nu s-au ridicat degeaba în picioare atunci când au apărut prima dată pe scenă.

Au trecut de un duel greu, s-au ambiționat și mai mult, iar astăzi au dat totul pentru a atinge apogeul: câștigarea trofeului “România Dansează”.

"Nu e greu ce faceți voi pentru niște fete", a fost întrebarea Monicăi Petrică. Ei bine, răspunsul face toți banii: "Când muncești, nimic nu e greu!", a fost răspunsul fetelor.

Connect-R a fost ceva mai critic, însă le-a dat fetelor steluța aurie. CRBL a finalizat cu o serie de laude, așa că muuult succes, JINX!

Dacă vreți ca trupa "Jinx" să câștige cei 30.000 de euro puși la bătaie în marea finală "România Dansează", trimiteți SMS la 1313 cu textul "JINX" și puteți câștiga un iPad Air.

Au încins ringul de dans: Georgiana și Constantin au trecut de la gelozie la iubire maximă, în pași de cha cha... Dragoste și pasiune fără limite: Contemporanii Anna și Eugen ne-au oferit un moment magic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x