Antena Căutare

O scena, 30 de fetite... Trupa As, cea cu stea aurie in frunte!

Sunt 30 si sunt mici. Dar danseaza de parca-s bagate in priza si, cel mai important, au un coregraf cu o mare experienta. Si inima!

Sunt 30 si sunt mici. Dar danseaza de parca-s bagate in priza si, cel mai important, au un coregraf cu o mare experienta. Si inima!

Pe scena s-au miscat ca albinutele, desi acele costume par desprinse din alte lumi… Si in trei minute au avut juriul la picioare.

“Treaba e in felul urmator: STEA GALBENAAAA! Stea galbena pentru ca am vazut intr-o semifinala un numar de finala si costumele voastre sunt superbe, aveti un coregraf atat de inteligent astfel incat sa stie sa faca, de la un show la altul, costumele diferit pastrand acestui grup”, a fost de parere Bendeac.

Cu alte cuvinte, e de bine… “Felicitari coregrafei voastre”, a spus, la randul ei, Monica Petrica. Nici CRBL nu s-a lasat mai prejos, facandu-le pe cele 30 de fetite sa “lesine” de bucurie…

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei concurenti (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (12 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota concurentul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 13 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune "STOP VOT" si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Trupa AS nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa o ajuti chiar tu:

Voteaza Trupa As prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Trupa As”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro.

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Dragos Minut, transformare totala! Cum seduci o domnisoara prin dans...... Mihai Bendeac a decis: Trupa As, in finala "Romania Danseaza"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x