Antena Căutare

Pisicuțele nu au zgâriat suficient de rău: Trupa G-Buzz a câștigat duelul cu fetele de la The Kittens

Dansul popular brăilean s-a impus în cea de-a doua semifinală ”România Dansează”. Trupa G-Buzz a câștigat duelul cu fetele de la The Kittens.

Dansul popular brăilean s-a impus în cea de-a doua semifinală ”România Dansează”. Trupa G-Buzz a câștigat duelul cu fetele de la The Kittens.

Pisicuțele de la the Kittens s-au prezentat în semifinală fără singurul băiat din trupă, care a plecat în Spania. Chiar și așa, înainte de duel, fetele s-au simțit încrezăoare în șansa lor de a merge mai departe și și-au amenințat adversarii: ”G-Buuz, nu uitați că pisicile blânde zgârie rău”.

Însă momentul lor nu a fost la nivelul pe care îl așteptau jurații. ”A fost OK, dar nu vreau să fie OK. Vreau să fie impecabil”, le-a spus CRBL.

Brăilenii de la G-Buzz au câștigat detașat confruntarea. ”Cred că este cel mai fumos moment al serii”, a concluzionat Connect-R.

Anna și Eugen au câștigat duelul contemporanilor cu fetele de la Contemp Infusion... Juriul a decis! Anna și Eugen, G-Buzz și Marcel Conțulescu merg direct în finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x