Antena Căutare

Radu Dragos a electrizat scena de la "Romania Danseaza"!

Radu Dragos a pregatit un moment de freestyle si popping de exceptie! Imbracat intr-un costum din luminite si cu masca pe fata, dansatorul a electrizat scena de la "Romania Danseaza"!

Radu Dragos a pregatit un moment de freestyle si popping de exceptie! Imbracat intr-un costum din luminite si cu masca pe fata, dansatorul a electrizat scena de la "Romania Danseaza"!

Asa cum l-au sfatuit juratii la preselectii (VIDEO), Radu Dragos a purtat o masca in prima gala de la "Romania Danseaza". Costumul cu luminite a amplificat efectul dansului.

CRBL este incantat. Pentru ca vrea ca Radu Dragos sa evolueze, juratul i-a aratat cum se executa corect o pirueta pe genunchi. El i-a dat si o steluta aurie.

"Apreciez enorm ceea ce faci. Nu e usor sa te antrenezi singur, sa-ti faci singur coregrafia. Ne-ai demonstrat ca esti un invingator", i-a spus Monica Petrica, care i-a mai dat o stea aurie.

Totusi, Bendeac nu a fost convins, asa ca Radu Dragos a primit si o steluta rosie.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (28 aprilie), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 29 aprilie, in cadrul Observatorului de la ora 16, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Radu Dragos nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa il ajuti chiar tu:

Voteaza Radu Dragos prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Radu”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei iPad-uri mini puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Dance World, grupul care l-a cucerit pe Mihai Bendeac... Gabriel Cocos, singurul "Tarzan" contorsionist din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x