Antena Căutare

Raluca si Tudor, tango la superlativ! Cu aceasta ocazie, familia CRBL a luat lectii de tango!

Tudor si Raluca au dansat tango argentinian! Si la auditii, dar si acum in prima Gala. Excelent! Impecabil!

Tudor si Raluca au dansat tango argentinian! Si la auditii, dar si acum in prima Gala. Excelent! Impecabil!

Tudor Mihai si Raluca Aldea sunt parteneri de dans de 14 ani. Tangoul argentinian este pasiunea lor si il danseaza cum nu se poate mai bine.

Tangoul este un dans plin de pasiune si emotii. Iar Tudor si Raluca au demonstrat acest lucru pe scena de la “Romania Danseaza”.

Cei doi au oferit (inca o data) juriului, dar si publicului, un spectacol exceptional.

La fel a facut si CRBL cu sotia sa, atunci and au urcat pe scena si au invatat sa danseze tango. Au luat lectii chiar de la cei doi profesionisti. Vezi imaginile, ca sa vezi cum s-au descurcat!

Monica, evident, a fost cea mai impresionata de aceasta prestatie: "Nu imi ramane decat sa spun ca talentul pe care il aveti si vi l-a daruit Dumnezeu il dezvaluiti aici in fata noastra. Nu cred ca este cineva care sa aprecieze mai mult tangoul argentianai, pentru ca unul dintre spectacolele mele de glorie si suflet este despre tango. Nu imi ramane decat sa va spun ca sunteti fabulosi si m-ati impesionat mult. Va multumesc pentru tot ce ne-ati oferit in aceasta seara".

Mihai Bendeac a sarutat-o din nou pe Monica, dar pe obraz. La fel si CRBL. Bendeac a recunoscut ca nu dadea mari sanse acestei perechi si acestui stil de dans, dar acum crede ca este un numar de finala si mai ales de castigare a acesteia.

Trei stelute aurii si sunt pe drumul cel bun...

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!


La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (28 aprilie), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 29 aprilie, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Raluca si Tudor nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa o ajuti chiar tu:

Voteaza aceasta concurenta prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Raluca si Tudor”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!


Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Au deficiente de auz, dar danseaza demential... YES, o trupa de trei stele! Aurii!... 1ST Class! Baietii lui Connect-R au facut "bicicleta umana" pe scena!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x