Antena Căutare

"Fratele cel mic" al lui CRBL revine! Cel mai tare cuplu de street dancers are 18 ani. Împreună!

Vă amintiţi de "micul Vulcan", cel care a electrizat scena de la "România Dansează" la primul sezon? Cel care a fost supranumit "fratele cel mic al lui CRBL"?

Vă amintiţi de "micul Vulcan", cel care a electrizat scena de la "România Dansează" la primul sezon? Cel care a fost supranumit "fratele cel mic al lui CRBL"?

Ei bine, Rareş Borşa, pe numele lui, a revenit pe scena celui mai tare show de dans şi a făcut din nou juriul şi publicul să-l aplaude cu toată forţa.

Puştiul de doar nouă anişori, “rupe” ringul de dans, iar dacă la prima apariţie i-au ajuns trei minute să-i convingă pe juraţi de talentul său, acum şi-a adus întăriri şi a făcut spectacol, la propriu.

A mai crescut, a mai exersat şi a aşteptat cu nerăbdare să înceapă din nou preselecţiile pentru România Dansează. Ba chiar a numărat zilele! Puştiul minune se bucură de tot sprijinul mamei şi, dezgheţat din cale afară, a afirmat răspicat că el ştie că mai are o şansă să câştige premiul cel mare.

Ce să mai zicem?! Cam are dreptate! Însă de data aceasta nu a venit singur, ci alături de o domnişoară. Partenera lui de dans, Alessia. Împreună au făcut un super moment de street dance pe scena ”România Dansează”.

Vă spunem doar atât: CRBL, din nou mască! Connect-R, fără cuvinte, iar Monica, din cale afară de emoţionată.

Reţineţi, da? Nouă ani fiecare...

DEDE si ROBI. Dansatorul cu POLIARTRITĂ. "Aveam nevoie de o jumătate de oră pentru a mă ridica din pat!"... Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din ”târg”! Trupa Trumpets nu a reuşit să convingă juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x