Antena Căutare

Romania Danseaza, lider de piata cu fiecare editie: Peste 3 milioane de romani au urmarit show-ul!

Spectacol incredibil, ieri, pe scena Romania Danseaza! Cei trei jurati, Mihai Bendeac, Monica Petrica si CRBL s-au bucurat si duminica aceasta sa intalneasca romani deosebiti pentru care dansul este pasiune, efort constant, dar si satisfactie enorma.

Spectacol incredibil, ieri, pe scena Romania Danseaza! Cei trei jurati, Mihai Bendeac, Monica Petrica si CRBL s-au bucurat si duminica aceasta sa intalneasca romani deosebiti pentru care dansul este pasiune, efort constant, dar si satisfactie enorma.

Mai ales cand totul se petrece in fata a milioane de persoane, din toata tara, oameni diferiti, cu varste, profesii si stiluri de viata variate, dar care traiesc emotia la unison!

Si duminica aceasta, Romania Danseaza s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor, supershowul de la Antena 1 conducand clasamentul de audienta la nivelul targeturilor all urban, national, 18-49 urban, 18+urban, conform Kantar Media.

3.494.000 de romani urmareau la nivel national Antena 1 si Romania Danseaza in minutul de aur, 22:25, de trei ori mai multe persoane decat urmareau la aceeasi ora programul principalului competitor, Pro Tv.

La nivelul targetului comercial 18-49 Urban in minutul de aur, 22:25, Antena 1 inregistra o cota de piata de 43,4% si 23 procente rating in timp ce Pro Tv obtinea doar 6,9 puncte rating si 13% cota de piata.

Laurentiu Ion a facut senzatie cu un numar spectaculos de acrobatie la bara


Cu siguranta, Romania Danseaza este o experienta care poate schimba radical viata celor care au curajul de a urca pe scena supershowului pentru a face dovada pasiunii lor. Unul dintre concurentii care a lasat juriul mut de uimire este Laurentiu Ion, de 21 de ani din Bucuresti. Incã de cand era mic, si-a dorit sã facã gimnasticã de performantã, insã deoarece conditia materialã nu i-a permis, s-a reprofilat cãtre o scoalã de circ.

La 13 ani fãcea deja primul lui spectacol de circ, un numãr aerian de esarfe si un numãr de trapez, care ii lãsa pur si simplu pe spectatori fãrã cuvinte. Concurentul a trecut in urmatoarea etapa Romania Danseaza dupa un numar spectaculos de dans la bara. Laurentiu a atras, se pare, cel mai mult atentia celor de acasa, in minutul de aur, aproape 3 500 000 de persoane la nivel national urmarindu-l pe scena Romania Danseaza.

In minutul de aur, 22:25, 3.494.000 de telespectatori urmareau Romania Danseaza la nivelul targetului national, in vreme ce principalul competitor, Pro Tv, era urmarit la aceeasi ora de doar 1 011 000 de telespectatori.

Antena 1 a condus clasamentul de audienta si la nivelul targetului comercial, 18-49 Urban, inregistrand 13,7 procente rating si 26,1 % share. Locul secund a fost ocupat si de aceasta data de Pro Tv, care a inregistrat 9,1 % rating si 17,4 % share.

Si la nivelul targetului all urban, Romania Danseaza s-a impus lider de piata, inregistrand 12,6 procente rating si 21,9% cota de piata, in timp ce Pro Tv, clasat pe cea de-a doua pozitie, inregistra pe acelasi target doar 7 % rating si 12,2 % cota de piata.

Supershowul de la Antena 1 si-a devansat principalul competitor si la nivel national, fiind urmarit in medie de 2 249 000 de telespectatori, Pro Tv clasandu-se pe cea de-a treia pozitie cu o medie de 1 475 000 de telespectatori.

Si saptamana aceasta, spectacolul si momentele exceptionale de dans de pe scena Romania Danseaza au atras in fata micilor ecrane un public tanar, cu varsta cuprinsa intre 25-34 ani, 35-44 ani si 45-54 ani, preponderent feminin. In privinta studiilor, publicul productiei Romania Danseaza este detinator de studii medii si superioare.

Povestile impresionante se spun la Romania Danseaza

Dans rusesc, salsa, dans tiganesc, dans masculin la bara, krump, electro dance, c-walk, dans contemporan, dubstep, acestea sunt doar o parte din dansurile care au facut senzatie aseara la Romania Danseaza.

Un concurent care s-a remarcat este Radu Dragos Florian, de 22 de ani, din Videle, un orasel din judetul Teleorman. Pasiunea sa este dubstepul, un dans pe care l-a invatat singur, repetand si improvizand. Din cand in cand are si ocazia de a testa reactia publicului, la “Miss Boboc” sau“Miss Liceu” cand urca pe scena Casei de Cultura Videle. Pe langa dans, Radu mai este pasionat de electronica, mesterind intr-o incapere modesta a casei tot felul de echipamente printre care si favoritele lui, amplificatoarele audio.

Desi fara prea multe posibilitati de a face o cariera din dans in Videle, Radu a fost incurajat si sustinut de parinti pentru a continua cu aceasta pasiune. Mama este cea careia Radu ii cere parerea despre modul cum danseaza, iar tatal se mandreste cu aptitudinile artistice ale fiului sau. “Cred ca pe mine ma mosteneste in stilul artistic, spune tatal, la randul lui talentat la pictura, facand si dovada cu un tablou dedicat Andreei Marin al carei fan se declara: “Cu toata stima si admiratia pentru Mona Lisa Romaniei, Andreea Marin. Lucrare de un amator si fan fidel. Sandu”.

Alaturi de Radu a fost la Bucuresti mama sa, pentru a-l sustine asa cum a facut de fiecare data. Cu toate ca nu stie foarte bine ce inseamna dubstepul, cu siguranta atat ea cat si toti cei prezenti in sala si-au dat seama ca au in fata un dansator de exceptie. Ieri, Radu a demonstrat inca o data la Romania Danseaza ca aparentele inseala. Dupa momentul lui, Mihai Bendeac a exclamat “nimic nu ma bucura mai mult in acest show decat atunci cand imi iau teapa”, iar CRBL a urcat pe scena pentru a dansa cu el si a-l imbratisa.

Si grupul Romano Cluj a reusit sa-i impresioneze pe cei trei jurati, obtinand trei stelute aurii, votul unanim de trecere in urmatoarea etapa. In ciuda dificultatilor financiare, liderul trupei de dans tiganesc nu a renuntat la pasiunea lui, reusind sa tina formatia unita.

“Simt ca-mi bate inima dupa muzica, bate asa ca tobele. De multe ori ni s-a intamplat sa dansam si cu stomacul gol”
, povesteste Gheorghe. Cu toate ca isi castiga cu greu painea, Gheorghe marturisind ca a lucrat si la groapa de gunoi, cand vine vorba de dans, toate problemele parca dispar.

“Pe scena ne simtim cel mai bine, suntem cei mai fericiti. Intotdeauna a insemnat pentru mine o bucurie dansul, mi-a placut enorm sa joc tiganeste”,
spune sotia lui Gheorghe si ea parte din trupa Romano Cluj.

Tot duminica, Mihai Bendeac a avut parte de o surpriza de proportii! A trebuit sa o jurizeze chiar pe fosta sa iubita, Andreea Popescu, iar intalnirea concurent – jurat s-a lasat cu replici spumoase si haioase. Acum, Andreea traieste o poveste de dragoste alaturi de Rares Cojoc. Amandoi au facut din dans o pasiune comuna, Rares avand legatura cu dansul sportiv. Dansul contemporan al Andreei a obtinut toate cele trei stelute aurii puse in joc, dar Bendeac a recunoscut ca, pentru el, a fost un vot sentimental.

Si CRBL s-a bucurat duminica de o intalnire surpriza. Scena de la "Romania Danseaza" a fost invadata de 13 copii frumosi si talentati, trupa The Brothers, care a dansat exceptional. Micutii au obtinut trei stele aurii, moment in care a fost posibila reintalnirea dintre CRBL si fostul coleg de trupa, Piticu', nimeni altul decat coregraful copiilor. Cei doi nu mai dansasera impreuna de cativa ani buni, asa ca Piticu' nu a ratat ocazia sa il provoace pe CRBL la o demonstratie.

Duminica urmatoare, de la 20.30, noi dansuri de exceptie, emotie si povesti spectaculoase vor prinde viata pe scena Romania Danseaza.

Ce ne asteapta duminica, 7 aprilie, la "Romania Danseaza"?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x