Antena Căutare

Roxana, dansatoarea din... orice! (Atentie, imagini... frumoase)

In principiu, Roxana este dansatoare. Dansatoare de dans sportiv, nu altceva. Si antrenoare de fitness. Profesionista si foaaarte talentata!

In principiu, Roxana este dansatoare. Dansatoare de dans sportiv, nu altceva. Si antrenoare de fitness. Profesionista si foaaarte talentata!

De asta a si venit la “Romania Danseaza”, de altfel. Spre bucuria lui Bendeac.

Primii pasi pe scena, pentru Roxana, au fost foarte simpli. Stia, de altfel, ce urmeaza. “In seara asta am pregatit un altfel de dans brazilian. O combinatie intre dansul brazilian si elemente de fitness”, a explicat ea, in fata juriului. Dar cine putea sti, la acel moment, ce inseamna acel “altfel”? Nimeni.

Beat. Start! Suntem la “Romania Danseaza”! Roxana incepe “timid”… Cateva miscari din… din ce ati vazut! Si asta a fost doar inceputul. Parca nu are oase, isi spune CRBL, dar nu are timp pentru detalii. Roxana lucreaza pe scena, si o face foarte bine… Bendeac are ochii in lacrimi. CRBL nu mai are ochi pentru nimic, i-a cazut sapca din cap!!!

Se termina si… dansul. E prea cald in sala, sa jurizam ceva, totusi… Dar e imposibil. Jorge decide sa intre pe scena! “Iesi afara!”, ii transmite, prieteneste, CRBL. Jorge nu se lasa. Rugamintea se repeta. Fara succes! Jorge ramane. Schimb de replici, argumente, nimeni nu castiga.

Mihai Bendeac reglementeaza situatia: “Sa ne organizam!” E prea tarziu. Urmeaza votul! TREI STELE! Roxana merge mai departe.

Yes baby!

Bendeac a sarutat-o cu foc pe Monica Petrica! Motivul... The Mask!!!... Jos cu...sapca pentru trupa "AS". Si CRBL chiar a facut-o!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x