Antena Căutare

S-au nascut promisiune si au murit speranta! Vezi dansul cu servetele care i-a molipsit pe CRBL si Bendeac!

Chiar daca nu se pricep la dans atat de bine, au avut curaj si s-au prezentat in fata juratilor de la “Romania Danseaza”. Desi ei sunt convinsi ca au talent, juratii nu cred acelasi lucru. Totusi, au starnit hohote de ras in randul publicului.

Ionut Olteanu, un concurent din Marasesti, a pasit cu incredere pe scena de la “Romania Danseaza”. El si-a ales o melodie dance a Andei Adam, pe care a combinat breakdance-ul cu miscari din buric. El nu a reusit sa ii impresioneze pe jurati. Totusi, CRBL i-a oferit o steluta aurie, de incurajare.

Al doilea concurent a marturisit ca danseaza acasa, in fata oglinzii. Valentin Stoica a venit cu o piesa de club si cu un dans pe masura. S-a miscat ca o vedeta de nota… trei. Tot atatea stelute a primit si din partea juratilor. Din pacate, toate rosii.

I se spune Schita, vine din Cluj si e ospatar, dar si bucatar. Insa, pasiunea sa cea mai mare este dansul. Mihai, pe numele sau real, a ales un hit al verii trecute, “Eu quero tchu, eu quero tcha”, pe care a incercat sa imite cateva miscari ale Shakirei. Pentru ca dansul sa fie “de efect”, el s-a folosit si de cateva servetele pe care si le-a prins intre degete.

CRBL si Bendeac s-au lasat dusi de val si au imprumutat accesoriul. La fel si Jorge, in culise. Ce a iesit... a fost un adevarat spectacol! Chiar daca a primit trei stelute rosii, concurentul nu s-a intristat. El a gasit si un nume pentru dansul sau - “Caterinca de cartier” - si a promis ca nu va renunta niciodata la aceasta pasiune!

Cele mai talentate gheise au "topit" juriul de la "Romania Danseaza"... Au energie si sunt plini de veselie! Copiii stiu sa danseze!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x