Antena Căutare

Se va dansa din buric la nunta lui Mihai Bendeac! Ce au promis doua gemene la preselectiile "Romania Danseaza"

Atmosfera incendiara pe platourile “Romania Danseaza”, in cadrul preselectiilor pentru cel mai fresh show de dans care va fi lansat de Antena 1, pe 17 martie.

Atmosfera incendiara pe platourile “Romania Danseaza”, in cadrul preselectiilor pentru cel mai fresh show de dans care va fi lansat de Antena 1, pe 17 martie.

Juriul, compus din CRBL, Monica Petrica si Mihai Bendeac, a fost surprins de un numar de dans din buric pus in scena de doua surori gemene. Cei mai fascinati de moment au fost, dupa cum era de asteptat, baietii, care au trait fiecare secunda din evolutia celor doua dansatoare.

Simpaticele concurente au promis, la finalul prestatiei, ca vor pregati un dans special si pentru nunta lui Mihai Bendeac!

Cel mai fresh format de televiziune dedicat dansului vine in aceasta primavara la Antena 1.

Romania Danseaza” este talent-show-ul la care vor participa oameni obisnuiti, indiferent de varsta, si pasionati de orice stil de dans.

Emisiunea va fi prezentata de carismaticul Jorge, artistul care a castigat sezonul II al programului de divertisment numarul 1 in Romania in 2012 - “Te cunosc de undeva”.

Prim-balerina Monica Petrica va incanta simturile, alaturi de Razvan Mazilu, in spectacolul "Un Tango mas"... CRBL vrea sa ia lectii de tango de la un participant al emisiunii „Romania Danseaza”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x