Antena Căutare

Talent la cote maxime! Luana Chebeleu s-a dezlănțuit și a făcut SHOW pe scenă

Luana Chebeleu a făcut senzație pe scena "România Dansează"! Cine nu o știe pe balerina nonconformistă cu tatuaje, care se mișcă dumnezeiește?

Luana Chebeleu a făcut senzație pe scena "România Dansează"! Cine nu o știe pe balerina nonconformistă cu tatuaje, care se mișcă dumnezeiește?

Ei bine, ea a ajuns în finală grație publicului care a votat-o pentru talentul și pentru grația sa. Astăzi trăiește visul vieții sale și își dorește să câștige trofoul și marele premiu de 30.000 de euro.

"Ne-ai dovedit că meriți să fii pe această scenă. Pentru că publicul te-a votat o dată, cred că te va vota din nou", i-a spus Monica.

Dau auziți propunere! Luana, noua dansatoare a Andreei Bălan?

Dacă vreți ca Luana Chebeleu să câștige cei 30.000 de euro puși la bătaie în marea finală "România Dansează", trimiteți SMS la 1313 cu textul "LUANA" și puteți câștiga un iPad Air.

Dragoste și pasiune fără limite: Contemporanii Anna și Eugen ne-au oferit un moment magic... Cerul este limita: Breakdance pe acorduri clasice, marca Marcel Conțulescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x