Antena Căutare

Timeea Kis face performanță într-o lume a băieților și l-a uimit pe CRBL: ”Eşti prima fată pe care o văd dansând aşa”

Timeea Kis dansează de la cinci ani, dar nu orice, ci b-boying sau breaking, un stil de dans în care puţine fete reuşesc să se impună. Orădeanca noastră a învăşat să danseze de la tatăl ei, pasionat de acelaşi gen cu care ea speră să cucerească România.

Repetă opt ore pe săptămână alături de trupa din care face parte. Este singura fată, dar toţi sunt mândri de ea şi îi apreciază curajul pe care îl are, căci nu abordează mişcări prea uşoare. Timeea nu are nevoie decaât de muzică pentru a-şi intra în ritm, iar parcurile şi străzile din Oradea sunt decorul perfect pentru coregrafiile ei.

La „România dansează” a venit alături de cel care i-a îndrumat paşii spre dans, tatăl ei. Impresionat de legătura dintre cele două generaţii de dansatori, Connect-R a dat verdictul: „Aşa o să fiu eu cu fata mea”.

Timeea a avut parte numai de aprecieri din partea lui Connect-R: „Nu mă aşteptam. E treabă de băieţi. Ai dansat mai bine decât un băiat”. Juratul emisiuni parcă a văzut-o pe fiica lui, în viitor, pe scenă: „B-boy-iţa Timeea m-a făcut să transced în viitor şi să o văd pe fi-mea, pe scenă!”.

CRBL nu a putut decât să se încline în faţa ei. „Aici am avut breakdance aşa cum trebuie să fie. Eşti prima fată din România pe care o văd dansând aşa”, i-a spus el.

Namaste! Fetele din trupa Shakti au primit trei steluțe mai aurii decât la Bollywood... Connect-R a părăsit masa juriului!!! Pentru a deveni tătic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x