Antena Căutare

Trăiască Jameia! ”Mândria vacilor” a pierdut duelul pe mâna lui!

Duelul dintre Jameia și Traficantul de Vaci s-a lăsat cu un câștigător indiscutabil! Prieten vechi la ”România Dansează”, Gabi Bârla s-a impus încă o dată cu a sa ”Jameia”!

Duelul dintre Jameia și Traficantul de Vaci s-a lăsat cu un câștigător indiscutabil! Prieten vechi la ”România Dansează”, Gabi Bârla s-a impus încă o dată cu a sa ”Jameia”!

Celui înfrânt i se spune "traficantul de vaci", este cel mai cool "pe păşune" şi îi merge mintea în afaceri! Adică e "bussines man"! Cam așa se prezintă el! Iar dacă în audiții a uimit juriul cu show-ul pe care l-a făcut, de data aceasta nu a reușit decât să-l enerveze și să-l sfideze pe CRBL. Vă întrebați de ce? Păi vorbărie multă, prestație scenică mai puțin! Ochelarii par să-i fi pus bețe în roate! A pierdut de mâna lui!

Cât despre câștigătorul duelului, îl știți cu siguranță. E prieten vechi al show-ului nostru! Plus că a reușit încă o dată să convingă juriul de taletul său! Regele s-a intors! Trăiască Jameiaaa!

Dacă vreți să-l vedeți pe Jameia în finala ”România Dansează”, trimiteți un SMS cu textul "JAMEIA", la 1313. Puteți câștiga unul dintre cele trei iPhone 5C puse la bătaie sau un iPad Air în marea finală. Numărul de SMS-uri pe care le puteți trimite este nelimitat

Forţa şi spectacolul au învins emoţia, iar Marcel Conţulescu merge mai departe... Duelul popularilor! Neamțul s-a impus în fața Budureștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x