Antena Căutare

Trouble Crew, dans in grup! Spectaculos, dar cu o (mica) problema!

Trouble Crew este o trupa din Bucuresti care a venit la "Romania Danseaza" pentru a arata ce inseamna, cu adevarat, stilul street dance.

Trouble Crew este o trupa din Bucuresti care a venit la "Romania Danseaza" pentru a arata ce inseamna, cu adevarat, stilul street dance.

"Sunt mandru pentru ce ati facut astazi aici, show-ul asta e facut si pentru noi, pentru street-eri. Iar voi ati dovedit ca sunteti foarte buni", a spus CRBL, dupa prestatia lor din auditii.

Insa, nici acum nu a fost zgarcit cu laudele: "Ati avut o prestatie superioara altor concursuri de gen. Nu am ce steluta sa dau decat cea aurie!".

"Ati avut o mare problema: Asta a fost un numar de finala! Foarte buni", a completat Bendeac, acordand steluta aurie. Si a mai spus ceva: "Pe scena asta, avem ce mai mare cantitate de talent dintre toate teleshow-rile din Romania"...

Monica, in schimb, a observat priza ratata de la final, atunci cand drapelul romanesc trebuia sa triumfe pe scena. Si totusi... "Mi-a placut enorm si chiar daca ati ratat ultima priza va dau stea aurie", a spus balerina.

CRBL i-a rugat sa repete acea figura, trupa s-a conformat, dupa care a urmat "razboiul papioanelor". Exact! Poate ca nu are legatura cu show-ul, dar nu rata imaginile inedite, ca sa vezi despre ce este vorba!

Si inca ceva: Inainte de jurizare, membrii trupei l-au chemat pe scena pe mentorul lor, Paul Gheorghe. "Boss-ul", cum ii spune Bendeac.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (28 aprilie), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 29 aprilie, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Trouble Crew nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa o ajuti chiar tu:

Voteaza aceasta trupa prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Trouble”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x