Antena Căutare

Trupa Freakquency a castigat trofeul "Romania Danseaza” si marele premiu de 50.000 de euro!

Dupa sase editii de preselectii, in care cei mai buni dansatori din Romania s-au intrecut in numere de dans spectaculoase si trei semifinale incarcate de emotie si pasiune pentru dans, aseara "Romania Danseaza" si-a desemnat castigatorul. Finala a adus in fata juriului si a telespectatorilor 12 numere senzationale de dans, iar publicul a decis: trupa Freakquency merita trofeul si marele premiu de 50.000 de euro. Mihai Bendeac a avut o premonitie: imediat dupa ce si-au terminat numarul, fiind si ultima reprezentatie din concurs, actorul a exclamat: „Cred ca ati castigat Romania Danseaza!” In momentul anuntarii votului, Bendeac si CRBL au fugit catre scena pentru a-i imbratisa!

Sunt profesionisti in ale dansului, chiar daca unul e absolvent de "Finante - Banci", unul e designer si altul psiholog. "Freakquency" este una dintre cele mai vechi trupe de breakdance din Romania, extrem de bine pregatita, care a participat de-a lungul timpului la foarte multe concursuri de gen, inclusiv la un Campionat Mondial, alaturi de CRBL.

Daca etapa preselectiilor nu le-a dat mari batai de cap baietilor, pentru semifinalele „Romania Danseaza” s-au pregatit foarte mult. Au uimit juriul si publicul cu un numar exceptional, o fuziune intre dans contemporan si street, executat in intuneric, pentru un efect maxim. Pe Monica au cucerit-o pe loc: „Nu cred ca are sens sa mai spun cat de performanti sunteti din punct de vedere tehnic…” a fost de parere jurata „Romania Danseaza”.

Pentru marea finala, baietii de la Freakquency” au pregatit un numar inspirat dintr-un joc cu roboti. Cu foarte multe efecte speciale, elemente de lupta transpuse intr-o coregrafie originala si un robot autentic, care sa intregeasca tabloul, trupa „Freakquency” a electrizat nu doar juriul, ci si pe telespectatori, care i-au desemnat marii castigatorii ai primului sezon „Romania Danseaza”.

Ai votat, ai castigat! iPhone-ul si cele trei tablete merg la...... Nu e dans ca "Jameia"...Bendeac, CRBL si Gabriel Barla show...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x