Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Va asteptam la Cluj Arena azi si maine de la ora 10:00!

Dragilor, ne-a facut o deosebita placere sa intilnim atitia si atitia oameni talentati la Timisoara si facem o plecaciune in fata celor care au venit la hotelul Boavista sa-si demonstreze talentul.

Ne mutam acum intr-un alt loc drag nou, astfel ca pe 29 si 30 ianuarie asteptam la Cluj Napoca, in locatia Cluj Arena - de la ora 10:00, alti oameni frumosi a caror pasiune este dansul! Pentru ca, nu-i asa?, Romania danseaza! Ramineti cu noi, vom reveni cu amanunte!

Va veti putea intilni si la Cluj cu simpaticul prezentator al showului: Jorge. La Timisoara, el a castigat un pariu cu echipa Romania danseaza. A reusit sa danseze pe strada in 5 minute cu 5 doamne, fiind refuzat o singura data! Spre surprinderea unei florarese haioase care a exclamat: "Cum, il refuzati pe Jorge?" :)). De altfel, Jorge starneste doua reactii: pustoaicele cer sa faca poze, iar doamnelor le infloreste zimbetul larg pe fata cind il vad! :))

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza

Video