Scena Misterelor

JOI | ora 20.00

Fata Albastră din Avatar a fost lăsată fără sutien de Varză, la „Scena misterelor”! Ai fi ghicit cine s-a ascuns în spatele măștii?

 

Fata Albastră din „Avatar” a fost lăsată fără sutien de Daniel Ilie, Varză de la „iUmor”, în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”.

La finalul unei scenete puse la cale de Dan Negru, ca să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele măștii de extraterestru, Varză și-a dorit să o repete.

„Am o rugăminte. Să mai tragem o dublă”, a spus Varză.

Câteva vedete invitate să ghicească cine se află în spatele măștii au intuit repede cine este celebritatea devenită Fata Albastră din „Avatar”.   

„E ea așa, mai pisică, mai felină”, a spus Șerban Copoț, și „Au dat-o de gol mersul și mișcările suave”, a spus Cosmin Seleși.

Și au intuit bine – în prințesa din „Avatar” era Anna Lesko.

Cum a fost lăsată Fata Albastră din „Avatar” fără sutien și cum s-au descurcat vedetele în misiunea de a ghici cine se află în spatele măștii puteți vedea în clipul de mai sus. 

🎭 Scena Misterelor - vezi pe cine ascund măștile spectaculoase! 📲 Intră acum pe platforma AntenaPlay și vezi ediții integrale >>> https://s.a1.ro/yHaBK3yfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe