Scena Misterelor

JOI | ora 20.00

Deghizare uimitoare! Noe și-a lăsat Arca și a cântat la „Scena misterelor”! Tu cât de repede ți-ai fi dat seama cine este?

 

Noe și-a lăsat Arca și a venit să cânte la „Scena misterelor”, în cea de-a treia ediție a emisiunii, într-o deghizare uimitoare. Lângă el au dansat… un hipopotam și o maimuță.

Noe a cântat melodia „The Lion Sleeps Tonight". 

„E complicată treaba, că zici că a intrat Dumnezeu în platou”, a spus Pepe, după ce l-a văzut pe Noe în platoul „Scena misterelor”, în timp ce Maria Cârneci a spus că și-a dat seama cine este în spatele măștii, „după ochi”.

„O statură foarte frumoasă, o privire pătrunzătoare, inteligentă… Gata! L-am cunoscut la un spectacol de-al meu și știu că era ceva așa, o sobrietate… Are ceva aparte”, a reacționat și Rona Hartner.

Deghizat în Noe a fost Petre Roman, care a mărturisit că i-a plăcut să cânte. Dar ce echipă a ghicit prima? Vedetele din echipa Glacticilor și cele din echipa Starurilor s-au contrazis pe această temă.

Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Maria Cârneci și Șerban Copoț au alcătuit echipa Galacticilor, iar Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Amna și Cezar Ouatu, echipa Starurilor.

Cum s-au descurcat vedetele în misiunea de a ghici ce vedetă a fost deghizată în Noe puteți vedea în clipul de mai sus din „Scena misterelor”.

🎭 Scena Misterelor - vezi pe cine ascund măștile spectaculoase! 📲 Intră acum pe platforma AntenaPlay și vezi ediții integrale >>> https://s.a1.ro/yHaBK3yfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe