Antena Căutare

S-a transformat în Lady Gaga și a cântat în hamuri, deasupra scenei, deși îi e frică de înălțime

Joi, 7 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Lady Gaga vine, cu o înfățișare specială, la “Scena misterelor”, să cânte “Poker Face”, într-un decor desprins din Lumea Mărilor. Iar vedeta care s-a ascuns în spatele măștii a avut ceva de tras, transformată în acest personaj.

Joi, 7 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Lady Gaga vine, cu o înfățișare specială, la „Scena misterelor”, să cânte „Poker Face”, într-un decor desprins din Lumea Mărilor. Iar vedeta care s-a ascuns în spatele măștii a avut ceva de tras, transformată în acest personaj.

Mai întâi de toate, vedeta a trebuit să-și controleze teama de înălțime. Cum urma să cânte prinsă în hamuri și suspendată la aproape patru metri deasupra scenei, a avut nevoie de încurajările întregii echipe ca să poată face asta. Apoi, din cauza complicatei măști pe care a purtat-o, vedetei i-a fost destul de dificil să respire, pe parcursul orelor în care a stat deghizată.

Nu în ultimul rând, a fost nevoie de o cantitate de două ori mai mare de diluant special pe bază de alcool decât în mod normal pentru ca, la finalul momentului său, masca să i se poată desprinde de pe față.

Cine este celebritatea care se ascunde în spatele spectaculoasei măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 7 martie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție a show-ului „Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru.

Gina Pistol, Alina Eremia, Tavi Colen și Ștefan Stan vin să ghicească cine se află în spatele măștilor, la “Scena mister... Aquaman, Omul din Neanderthal și Străjerul Copac urcă, joi, pe “Scena misterelor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x