Antena Căutare

Pinocchio a făcut spectacol magic! Magicianul Lorenzo și-a făcut asistenta să dispară din cutia misterioasă

Cea de-a zecea ediție a emisiunii Scena misterelor a pregătit vedetelor o surpriză de zile mari atunci când pe scenă a apărut celebrul personaj de poveste Pinocchio!

Cea de-a zecea ediție a emisiunii Scena misterelor a pregătit vedetelor o surpriză de zile mari atunci când pe scenă a apărut celebrul personaj de poveste Pinocchio!

Simpaticul personaj a făcut senzație cu un dans exact ca-n desenele animate Disney, dar adevărata magie abia apoi s-a întâmplat!

În platiul emisiunii Scena misterelor a apărut magicianul Lorenzo, care a făcut-o pe asistenta sa nu doar să încapă în niște cutii extrem de mici, ci chiar să dispară...la propriu!

Vedetele au sărit speriate și au încercat să înțeleagă dispariția misterioasă! A fost un moment de poveste, pe care nu îl vezi în fiecare zi!

O ultimă șansă au mai primit vedetele pentru a ghici cine este Pinocchio! Romică Țociu s-a apucat să mimeze niște melodii și starurile au privit atente, pentru a le ghici. Miza? Să primească niște indicii ajutătoare pentru demascarea lui Pinocchio.

La final, nasul personajului nostru de la Scena misterelor a căzut și toată lumea a descoperit cine s-a ascuns în tot acest timp în spatele lui Pinocchio: celebrul cântăreț Mihai Trăistariu!

Farsă uriașă pentru Dan Negru, la Scena misterelor! Barack Obama și Viorica Dăncilă i-au pregătit o surpriză de zile mar... Cel mai romantic ciclop din lume a făcut show la Scena misterelor! Cine a purtat masca?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x